Головна » Статті » Рецепти

Як запекти свинину в листковому тісті?
Варіацій у цього рецепта може бути скільки завгодно. До свинини додаються смажені гриби, сухофрукти, сир і так далі. Вся ця смакота обмотується тоненькими смужками листкового тіста і запікається в духовці. Смачно і оригінально. Так само можна робити курячі філе, стегенця, котлети.
Що знадобиться для приготування

400 грам свинини
Столова ложка яблучного оцту
Шість штук кураги або інша начинка
Листкове бездріжджове тісто
Яйце для змащування
Сіль, чорний мелений перець, спеції за смаком

Приготування

Шматок свинини розрізаємо на шість порціонних шматочків. Відбиваємо, посипаємо сіллю і перцем, спеціями, поливаємо яблучним оцтом, перемішуємо і залишаємо маринуватися на півгодини.
Розкачуємо листкове тісто в пласт товщиною близько 4 мм Розрізаємо на довгі смужки шириною близько полусантиметра. У кожен шматочок м'яса загортаємо начинку і смужками тіста обмотуємо м'ясо так ніби намотуємо нитки на клубок.
Викладаємо отримані клубочки на змащений маслом деко, обмазуємо збитим яйцем і ставимо в гарячу духовку. Випікаємо спочатку двадцять хвилин при температурі 200 градусів, потім вогонь зменшуємо і випікаємо до готовності при температурі 180 градусів. Загальний час запікання 45 - 60 хвилин в залежності від особливостей духовки.
Просмотров: 494
Категория: Рецепти |
| Теги: близько, свинини

Рекомендовані рецепти:

Домашні чебуреки
Картопляні биточки
Повітряні сирники
Салат з моцарелою і креветками (рецепт)
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Морквяний торт з сушеної журавлини
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: