Головна » Статті » Рецепти |
Як запекти скибочки гарбуза в ароматному маринаді?
Спробуйте приготувати ось такий несподіваний гарнір - скибочки гарбуза і часточки червоного цибулі в ароматному маринаді з бальзамічного оцту та гірчиці. До таких овочів добре підійдуть скибочки обсмаженого бекону з хрусткою скоринкою. Що знадобиться з продуктів 600 грам гарбуза Дві - три червоних цибулини Дві столові ложки оливкової олії Столова ложка рідкого меду Столова ложка французької гірчиці (із зернятками) Дві столові ложки бальзамічного оцту Приготування В рецепті наводиться чистий вага гарбуза, нам знадобиться 600 грам вже очищеної і звільненої від насіння і волокнистої серединки гарбуза. Нарізаємо її скибочками. Цибуля чистимо від лушпиння, розрізаємо на вісім частин (якщо цибулина невелика, то на чотири частини). Складіть у глибоку посуд скибочки гарбуза, часточки лука, влийте оливкове масло і перемішати, щоб всі овочі були покриті олією. Викладіть на деко або у форму для запікання. Поставте в духовку з температурою 200 градусів і запікайте півгодини. Для заправки змішайте оцет з медом і гірчицею, злегка збийте виделкою. Через півгодини полийте заправкою овочі і перемішайте щоб вона потрапила на кожен шматочок. Знову поставте в духовку, через десять хвилин проткніть гарбуз виделкою. Якщо м'яка - діставайте і подавайте як гарнір. | |
Просмотров: 625 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |