Головна » Статті » Рецепти

Як запекти скибочки гарбуза в ароматному маринаді?
Спробуйте приготувати ось такий несподіваний гарнір - скибочки гарбуза і часточки червоного цибулі в ароматному маринаді з бальзамічного оцту та гірчиці. До таких овочів добре підійдуть скибочки обсмаженого бекону з хрусткою скоринкою.
Що знадобиться з продуктів
600 грам гарбуза
Дві - три червоних цибулини
Дві столові ложки оливкової олії
Столова ложка рідкого меду
Столова ложка французької гірчиці (із зернятками)
Дві столові ложки бальзамічного оцту

Приготування

В рецепті наводиться чистий вага гарбуза, нам знадобиться 600 грам вже очищеної і звільненої від насіння і волокнистої серединки гарбуза. Нарізаємо її скибочками. Цибуля чистимо від лушпиння, розрізаємо на вісім частин (якщо цибулина невелика, то на чотири частини).
Складіть у глибоку посуд скибочки гарбуза, часточки лука, влийте оливкове масло і перемішати, щоб всі овочі були покриті олією. Викладіть на деко або у форму для запікання. Поставте в духовку з температурою 200 градусів і запікайте півгодини.
Для заправки змішайте оцет з медом і гірчицею, злегка збийте виделкою. Через півгодини полийте заправкою овочі і перемішайте щоб вона потрапила на кожен шматочок. Знову поставте в духовку, через десять хвилин проткніть гарбуз виделкою. Якщо м'яка - діставайте і подавайте як гарнір.
Просмотров: 625
Категория: Рецепти |
| Теги: скибочки, гарбуза

Рекомендовані рецепти:

Французькі булочки
Салат "Дубочек"
Закуска "Морське чудо"
Курчата з грибами
Ватрушка "Ласун"
Банановий кекс з маком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: