Головна » Статті » Рецепти |
Як запекти молода картопля з кунжутом і часником?
М'яса в цьому рецепті не мається на увазі, але, тим не менш, успіх страви забезпечений. Новий і дуже приємний смак молодої картопельки додає кунжут, а гострий сметанний соус буде відмінним доповненням. Необхідні продукти Кілограм молодої картоплі Три - чотири столові ложки кунжуту Головка часнику Сіль за смаком Свіжий кріп Рослинна олія Для соусу - 300 грам сметани, дві столові ложки тертого хрону, сіль. Приготування На сухій сковорідці обсмажуємо кунжут до приємного золотистого кольору. Картоплю миємо щіткою, шкірку не знімаємо. Обсушуємо рушником і розрізаємо вздовж навпіл. У форму для запікання наливаємо рослинне масло, викладаємо туди картоплю і добре перемішуємо, щоб масло покрило кожну картоплину. Кожну половинку солимо, потім зрізом у кунжут і викладаємо зрізом вгору у форму. Часник чистимо, ріжемо тонкими пластинами, розкладаємо між картоплинами. Ставимо в духовку і запікаємо до готовності картоплі. Для соусу до сметані додаємо сіль і перець, тертий хрін. Готову картоплю посипаємо дрібно нарізаним кропом і подаємо з соусом. Готувати за цим рецептом можна будь-картопля - молодий і звичайний, в шкірці і без. Для швидкості приготування можна відварити картоплю до напівготовності і потім запекти за рецептом. | |
Просмотров: 730 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |