Головна » Статті » Рецепти

Як запекти фаршировані яйця під сиром?
Непогана альтернатива звичайним фаршированим яйцям. Процес приготування такий же, але вже в «готовому» вигляді яйця на кілька хвилин відправляють в духовку. Сир розплавляється і зверху виходить апетитна рум'яна кірочка.
Що знадобиться для приготування
Чотири яйця
Три середні цибулини
200 грам шинки або ковбаси
200 грам твердого сиру
Три листки черемші (можна замінити будь зеленню)
Сіль і спеції, чорний мелений перець - за смаком
Майонез
Рослинна олія
Приготування

Зваріть яйця круто, розрізати уздовж на дві половинки. Жовток розімніть виделкою.
Цибулю наріжте тонкими півкільцями і обсмажте в невеликій кількості рослинного олії до золотистого кольору. Потім шумівкою вийміть його і викладіть на тарілку. У тому ж маслі обсмажте нарізану кубиками ковбасу або шинку. Сир натріть на дрібній тертці. Листя черемші або іншої зелені дрібно порубаєте.

Змішайте жовток, шинку, половину тертого сиру, половину обсмаженого цибулі, зелень. Посоліть за смаком, приправте улюбленими спеціями, додайте майонез і перемішайте.

Наповніть підготовленою начинкою яєчні білки, посипте зверху залишилися сиром і поставте в духовку розігріту до 160 градусів на п'ять хвилин. Як тільки сир розплавиться - діставайте. При подачі до столу закуску потрібно посипати обсмаженою цибулею.
Просмотров: 465
Категория: Рецепти |
| Теги: яйця, сир

Рекомендовані рецепти:

Десерт "Кокосовий рай"
Смородиновий пиріг
Салат з курячим філе і молодою картоплею
Пиріг з яблуками на сирному тісті
Сирна запіканка
Торт "Медове поліно"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: