Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти сирні конвертики?
Смачні, м'які, ароматні сирні конвертики готуються дуже швидко, але і з'їдаються теж швидко. Це і добре, буде привід зробити ще раз невигадливу, але завжди вдалу випічку. Необхідні продукти для тесту 250 грам сиру 500 грам борошна 12 столових ложок молока 12 столових ложок рослинного масла Два яйця Трошки лимонної цедри Пакетик ванільного цукру Чайна ложка солі Неповний склянку цукру Два пакетика розпушувача Для начинки 500 грам сиру Два яйця Дві столові ложки крохмалю 150 грам цукру 100 грам маргарину 60 грам родзинок Приготування Сир розтерти з яйцями, цукром. Додати молоко, рослинне масло, сіль, ванільний цукор, цедру і всипати борошно з розпушувачем. Замісити м'яке тісто. Борошно додавати поступово, в залежності від рідини сиру її може знадобитися трохи менше або трохи більше. Скачати тісто в кулю і прибрати в холодильник. Приготувати начинку. Збити маргарин з цукром, додати яйця, ще раз збити. Покласти сир, родзинки, крохмаль, ванільний цукор і добре перемішати. Від тіста відрізати шматочок, розкачують його не дуже тонко. Нарізати квадратиками. У середину покласти ложку начинки, куточки з'єднати в центрі. Покласти зверху квадратик тесту, щоб куточки не розійшлися. Деко застелити пергаментом, покласти конвертики, змастити їх яйцем. Випікати при температурі 180 градусів 20 - 25 хвилин. Готові посипати цукровою пудрою. | |
Просмотров: 716 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |