Головна » Статті » Рецепти

Як спекти млинці на кефірі з окропом?
Млинці на кефірі виходять дуже ніжними, а якщо додати окріп, то вони будуть ще і дуже тоненькими і буквально тануть у роті. Дуже смачно вийде, такі тоненькі млинці відмінно підійдуть для фарширування.
Необхідні продукти

Три склянки окропу
Дві склянки кефіру
Чотири склянки борошна
Три яйця
Три столові ложки цукру
Чайна ложка солі
Чайна ложка соди (погасити оцтом)
Три столових ложки рослинного масла
Рослинне масло для смаження

Приготування

Збити яйця з цукром і сіллю. Тонкою цівкою влити по черзі три склянки окропу, не припиняючи збивати суміш. Так само не припиняючи збивати поступово додати все борошно і гашену соду. Влити рослинне масло (три столові ложки) і в самому кінці розбавити тісто двома склянками кефіру кімнатної температури. Тісто має вийти не таким рідким як на молоці, але й не таким густим як на кефірі. Дати йому постояти хвилин двадцять і приступати до випікання млинців.
У сковорідку налити трохи олії, вилити стільки тіста щоб воно покрило дно сковорідки і покачати її з боку в бік. Тоді тісто рівномірно розподілиться і млинці виходити більш тонкими. Складати їх стопкою на тарілку і змащувати вершковим маслом.
Просмотров: 614
Категория: Рецепти |
| Теги: тісто, млинці

Рекомендовані рецепти:

Печиво горіхове
Сирна запіканка з родзинками
Трюфелі з білого шоколаду, шафрану і сушеного абрикоса
Торт "Медовик"
Круасани з шоколадом
Коржики на кефірі "від бабусі"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: