Головна » Статті » Рецепти

Як спекти маковий пиріг з вишнями?
Пиріжок виходить не тільки смачним, але ще і дуже красивим. І догодити можна буквально всім - тісто ділиться на дві частини, в кожній свої добавки і крім того в багатошаровій багато вишні.
Необхідні продукти

Чотири яйця
175 грам маргарину
150 грам цукру
150 мл. молока
350 грам борошна
Пакетик розпушувача
30 грам маку
Одне яблуко
Вишня (свіжа або з компоту)
Столова ложка лимонного соку
Пакетик ванільного цукру
Приготування

Маргарин розтопити і остудити до кімнатної температури. Додати яйця, молоко, цукор і все добре збити міксером. Просіяти борошно, змішати її з розпушувачем і ванільним цукром, всипати в масляну суміш і ще раз добре збити. Повинна вийти однорідна маса кремоподібної консистенції.

Вишню викласти в друшляк, щоб зайвий сік пішов. Яблуко очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Скропити лимонним соком. Тісто розділити на дві частини. В одну покласти терте яблуко, в іншу додати мак.

Змастити форму маслом, викласти шар яблучного тіста, на нього дуже обережно викласти тісто з маком. Шари не змішувати. Зверху макового шару покласти вишню. Вона повинна майже повністю потонути в тесті. Поставити пиріг в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати сорок хвилин. Готовий пиріг остудити, перевернути, нижнім шаром повинна виявитися вишня. Нарізати на шматочки і подавати до столу.
Просмотров: 769
Категория: Рецепти |
| Теги: повинна, пиріг

Рекомендовані рецепти:

Готуємо кіш
Цибулевий джем
Пате з індички з черносмородиновим желе
Салат "Червоний"
Домашня сметана
Мигдальної-яблучний пиріг
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: