Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти маковий пиріг з вишнями?
Пиріжок виходить не тільки смачним, але ще і дуже красивим. І догодити можна буквально всім - тісто ділиться на дві частини, в кожній свої добавки і крім того в багатошаровій багато вишні. Необхідні продукти Чотири яйця 175 грам маргарину 150 грам цукру 150 мл. молока 350 грам борошна Пакетик розпушувача 30 грам маку Одне яблуко Вишня (свіжа або з компоту) Столова ложка лимонного соку Пакетик ванільного цукру Приготування Маргарин розтопити і остудити до кімнатної температури. Додати яйця, молоко, цукор і все добре збити міксером. Просіяти борошно, змішати її з розпушувачем і ванільним цукром, всипати в масляну суміш і ще раз добре збити. Повинна вийти однорідна маса кремоподібної консистенції. Вишню викласти в друшляк, щоб зайвий сік пішов. Яблуко очистити від шкірки і натерти на крупній тертці. Скропити лимонним соком. Тісто розділити на дві частини. В одну покласти терте яблуко, в іншу додати мак. Змастити форму маслом, викласти шар яблучного тіста, на нього дуже обережно викласти тісто з маком. Шари не змішувати. Зверху макового шару покласти вишню. Вона повинна майже повністю потонути в тесті. Поставити пиріг в розігріту до 180 градусів духовку. Випікати сорок хвилин. Готовий пиріг остудити, перевернути, нижнім шаром повинна виявитися вишня. Нарізати на шматочки і подавати до столу. | |
Просмотров: 769 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |