Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти італійський нарізний батон?
![]() Необхідні продукти 700 грам борошна 400 мл теплої води Чайна ложка солі Половина чайної ложки цукру 15 грам дріжджів (свіжих, не сухих) Приготування Дріжджі розтерти з цукром і сіллю, влити теплу воду і залишити на півгодини. Потім додати просіяне борошно, замісити тісто. Олію вливати не потрібно, тісто добре вимішується без додавання олії. Місити потрібно 15 хвилин, тоді воно стане еластичним і не буде липнути до рук. Покласти в просторий посуд, накрити кришкою. Тепер можна або залишити в теплі на три - чотири години або прибрати в холодильник годин на шість - сім. Можна заводити тісто з вечора і на ніч прибрати в холодильник, а вранці спекти свіжий хліб. Коли тісто підніметься, його обережно перекласти на посипаний борошном деко і надати форму батона. М'яти тісто не потрібно, інакше порушиться структура тесту. Накрити хліб і залишити в теплі на годину для підйому. Зробити насічки по діагоналі, поставити в духовку, випікати півгодини при температурі 200 градусів. | |
Просмотров: 839 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |