Головна » Статті » Рецепти |
Як спекти дріжджові бублики?
З такого ж тіста можна робити і булочки - воно дуже м'яке, пластичне і працювати з ним одне задоволення. Необхідні продукти 75 мл. теплого молока Два з половиною - три склянки борошна Три жовтки Три столові ложки сметани Три - чотири столові ложки цукру 50 грам вершкового масла Чайна ложечка з гіркою сухих дріжджів Щіпка солі Пакетик ванільного цукру Жменю родзинок (за бажанням) Приготування Дріжджі змішати з ложкою цукру і залити теплим молоком. Масло кімнатної температури змішати зі столовою ложкою цукру і одним жовтком і розтирати, поки маса не стане однорідною консистенцією. Після цього додати весь цукор і всі жовтки, сметану, сіль, ванільний цукор. Розмішати, влити молоко з дріжджами. Порціями всипати просіяне борошно, вимішувати гладке тісто. В кінці замісу додати розпарені і обсушенный родзинки. Тісто має бути еластичним і добре вымешанным. Покласти у змащену олією каструлю і поставити в тепло на годину для підйому. Готове тісто обім'яти, розділити на невеликі шматочки. Сформувати круглі булочки, в середині зробити отвір і викласти на змащене олією деко. Дати підійти, змастити жовтком, посипати цукром і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці до рум'яного кольору. | |
Просмотров: 985 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |