Головна » Статті » Рецепти

Як спекти дріжджові бублики?
З такого ж тіста можна робити і булочки - воно дуже м'яке, пластичне і працювати з ним одне задоволення.
Необхідні продукти
75 мл. теплого молока
Два з половиною - три склянки борошна
Три жовтки
Три столові ложки сметани
Три - чотири столові ложки цукру
50 грам вершкового масла
Чайна ложечка з гіркою сухих дріжджів
Щіпка солі
Пакетик ванільного цукру
Жменю родзинок (за бажанням)
Приготування

Дріжджі змішати з ложкою цукру і залити теплим молоком.
Масло кімнатної температури змішати зі столовою ложкою цукру і одним жовтком і розтирати, поки маса не стане однорідною консистенцією. Після цього додати весь цукор і всі жовтки, сметану, сіль, ванільний цукор. Розмішати, влити молоко з дріжджами. Порціями всипати просіяне борошно, вимішувати гладке тісто. В кінці замісу додати розпарені і обсушенный родзинки. Тісто має бути еластичним і добре вымешанным. Покласти у змащену олією каструлю і поставити в тепло на годину для підйому.

Готове тісто обім'яти, розділити на невеликі шматочки. Сформувати круглі булочки, в середині зробити отвір і викласти на змащене олією деко. Дати підійти, змастити жовтком, посипати цукром і випікати в розігрітій до 180 градусів духовці до рум'яного кольору.
Просмотров: 829
Категория: Рецепти |
| Теги: Булочки, тісто

Рекомендовані рецепти:

Свинина за оригінальним рецептом
Салат ананасно-маслиновый
Баклажани з сиром і помідорами
Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Квасоля по-грузинськи з горіхами
Салат "Божа корівка"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: