Головна » Статті » Рецепти |
Як смачно приготувати корж з беконом і розмарином?
З дріжджового тіста можна швидко приготувати смачну корж. Інгредієнти: Борошно - двісті грамів; Крупа манна - сто грамів; Сіль - одна чайна ложка; Дріжджі сухі - дві чайних ложки; Бекон - три смужки; Вода - двісті двадцять мілілітрів; Розмарин - одна гілочка; Пармезан - п'ятдесят грамів. Процес приготування: Треба всипати борошно в миску, туди ж додати манку і сіль, перемішати, всипати дріжджі і налити теплу воду, все ще раз добре перемішати ложкою. Після цього тісто прикрити рушником або плівкою і дати постояти хвилин сорок. Після цього треба промазати руки олією і дістати тісто з миски, потім викласти на аркуш паперу для випікання і сформувати круглу коржик. Прикрити знову корж треба рушником і дати постояти хвилин сорок. Після цього корж треба посипати сиром і покласти нарізані шматочки бекону і гілочки розмарину. Поставити випікатися корж в гарячу піч на хвилин двадцять, температуру виставити спочатку двісті двадцять градусів, а потім знизити до ста вісімдесяти градусів. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 597 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |