Головна » Статті » Рецепти

Як смачно приготувати корж з беконом і розмарином?
З дріжджового тіста можна швидко приготувати смачну корж.
Інгредієнти:

Борошно - двісті грамів;
Крупа манна - сто грамів;
Сіль - одна чайна ложка;
Дріжджі сухі - дві чайних ложки;
Бекон - три смужки;
Вода - двісті двадцять мілілітрів;
Розмарин - одна гілочка;
Пармезан - п'ятдесят грамів.

Процес приготування:

Треба всипати борошно в миску, туди ж додати манку і сіль, перемішати, всипати дріжджі і налити теплу воду, все ще раз добре перемішати ложкою. Після цього тісто прикрити рушником або плівкою і дати постояти хвилин сорок.
Після цього треба промазати руки олією і дістати тісто з миски, потім викласти на аркуш паперу для випікання і сформувати круглу коржик. Прикрити знову корж треба рушником і дати постояти хвилин сорок. Після цього корж треба посипати сиром і покласти нарізані шматочки бекону і гілочки розмарину.
Поставити випікатися корж в гарячу піч на хвилин двадцять, температуру виставити спочатку двісті двадцять градусів, а потім знизити до ста вісімдесяти градусів.

Приємного апетиту!
Просмотров: 609
Категория: Рецепти |
| Теги: Корж, треба

Рекомендовані рецепти:

Салат "Крабик" (рецепт)
"Рафаелло" з курячої грудки з кедровими горішками
Курка з квасолею
Угорський пиріг до чаю
Паштет з курячого філе з волоськими горіхами
Салат з часникових стрілок, моркви та цибулі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: