Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати зрази телячі відбивні, тушковані з овочами?
Щоб приготувати таку страву вам знадобляться наступні інгредієнти:
Яловичина (м'якоть задньої ноги) - шістсот грамів;
Жир - сорок грам;
Борошно - двадцять грам;
Овочі - триста грам;
Лук - п'ятдесят грам;
Дрібно нарізаний кріп - одна столова ложка;
Сметана - сто двадцять п'ять грамів;
Сіль - за смаком.


Приготування:

1. М'ясо промийте, видаліть плівки, наріжте навскоси поперек волокон. Кожен шматок м'яса відбийте сапкою і надайте йому округлу форму (товщина близько одного сантиметра). Посоліть, посипте борошном. Посмажте на сильно розігрітому жирі з обох сторін, до утворення рум'яної скоринки. Укладіть одним шаром в каструлю, залийте жиром від смаження, додайте начищений, нарізану кільцями і підсмажену цибулю. Долийте трохи води і тушкуйте на слабкому вогні під кришкою.

2. Овочі промийте, очистіть, сполосніть, наріжте товстими брусками, складіть у каструлю з м'ясом, додайте трохи води і тушкуйте разом. По мірі випаровування соусу, додайте воду. Готове м'ясо посоліть, посипте борошном, проварити, потім влийте сметану.

3. Готове м'ясо викласти на кругле блюдо, залийте соусом з овочів, посипте дрібно нарізаним кропом.
Просмотров: 426
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, посипте

Рекомендовані рецепти:

Закуска з печериць по-іспанськи
Рис з імбиром
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Яєчня по-італійськи
Теплий салат з пасти з креветками
Прісна корж зі шпинатом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: