Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати зелений стручковий перець з м'ясом (китайська кухня)?
Щоб приготувати таку страву візьміть наступні інгредієнти ( розраховано на дві порції):
Пісна свинина (філе, шніцель) - сто п'ятдесят грам;
Зелень - одна чайна ложка;
Маїсовий крохмаль - півтори чайні ложечки;
Солодкий перець - шість стручків;
Рослинне масло - три - чотири столові ложки.


Для соусу:
Зелень - одна столова ложка зелені;
Вино десертне - півтори столових ложки;
Сіль - одна чайна ложка;
Цукор - одна чайна ложка.

Спосіб приготування:

1. М'ясо промийте, видаліть плівки, обсушити, наріжте тонкими смужками і посипте зеленню.

2. Крохмаль розведіть і змішайте з м'ясом, поставте маринувати на одну годину.

3. Перець наріжте смужками по чотири сантиметри і видаліть насіння.

4. Продукти, призначені для соусу змішайте.

5. Масло сильно розігрійте, покладіть м'ясо і дуже швидко обсмажте його протягом тридцяти секунд). Як тільки м'ясо змінить колір, знімайте його з вогню.

6. У маслі обсмажте нарізані стручки перцю, також протягом тридцяти секунд, постійно помішуючи. Після додайте туди ж м'ясо, потім соус і смажте всі разом ще кілька хвилин. М'ясо повинно вийти дуже ніжним, а перець - хрустким.

Замість стручкового перцю можна взяти цибулю - порей або будь-які інші овочі.
Просмотров: 506
Категория: Рецепти |
| Теги: перець, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Мафіни з чорницею
Домашні цукерки з інжиром
Десерт-морозиво
Торт "Медовик"
Млинці заварні на молоці
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: