Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати запорізькі котлети?
Коли потрібно дуже швидко приготувати вечерю - скористайтеся цим рецептом. Зробіть з ранку заготовки для котлеток, а ввечері вам залишиться тільки їх обсмажити. Рецепт незвичайний, але простий і легкий.
Що знадобиться для приготування

Кілограм м'ясного фаршу
100 грам сухого рису
100 грам сиру
Два яйця
100 грам борошна
Одна цибулина
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Пучок петрушки
Рослинна олія

Приготування

Рис відварюємо в підсоленій воді 20 хвилин, відкидаємо на сито.
Цибулю дрібно ріжемо. У сковорідці розігріваємо трохи олії обсмажуємо цибулю, потім додаємо фарш і всі разом обсмажуємо до напівготовності фаршу (важливо не перетримати фарш, інакше буде важко зробити котлети). Сковорідку знімаємо з вогню, додаємо рис, тертий сир, подрібнену зелень петрушки. Солимо і перчимо за смаком. Добре вимішуємо фарш руками, а щоб він став більш однорідним, його можна побити об стіл (просто залишати).
Збиваємо яйця. В іншу тарілку насипаємо борошно. З фаршу робимо невеликі котлетки, обвалюємо в борошні і занурюємо в збиті яйця. Обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін. Подаємо з будь-яким гарніром.
Щоб котлетки вийшли більш соковитими, зробіть будь соус і хвилин 10 потушкуйте в ньому котлети.
Просмотров: 574
Категория: Рецепти |
| Теги: фарш, обсмажуємо

Рекомендовані рецепти:

Рулет маковий на дріжджах
Яєчня по-італійськи
Салат ананасно-маслиновый
Кекс столичний
Салат з червоною рибою і овочами (рецепт)
Сирна запіканка з родзинками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: