Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати запорізькі котлети?
Коли потрібно дуже швидко приготувати вечерю - скористайтеся цим рецептом. Зробіть з ранку заготовки для котлеток, а ввечері вам залишиться тільки їх обсмажити. Рецепт незвичайний, але простий і легкий. Що знадобиться для приготування Кілограм м'ясного фаршу 100 грам сухого рису 100 грам сиру Два яйця 100 грам борошна Одна цибулина Сіль і чорний мелений перець за смаком Пучок петрушки Рослинна олія Приготування Рис відварюємо в підсоленій воді 20 хвилин, відкидаємо на сито. Цибулю дрібно ріжемо. У сковорідці розігріваємо трохи олії обсмажуємо цибулю, потім додаємо фарш і всі разом обсмажуємо до напівготовності фаршу (важливо не перетримати фарш, інакше буде важко зробити котлети). Сковорідку знімаємо з вогню, додаємо рис, тертий сир, подрібнену зелень петрушки. Солимо і перчимо за смаком. Добре вимішуємо фарш руками, а щоб він став більш однорідним, його можна побити об стіл (просто залишати). Збиваємо яйця. В іншу тарілку насипаємо борошно. З фаршу робимо невеликі котлетки, обвалюємо в борошні і занурюємо в збиті яйця. Обсмажуємо на середньому вогні з двох сторін. Подаємо з будь-яким гарніром. Щоб котлетки вийшли більш соковитими, зробіть будь соус і хвилин 10 потушкуйте в ньому котлети. | |
Просмотров: 607 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |