Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати запіканку з ньоккі і волоських горіхів з трьома сирами?
Дуже ніжна запеканочка з ньоккі з волоськими горішками і трьома видами сиру. Для приготування потрібно: триста мілілітрів нежирних вершків; п'ятдесят грамів сиру горгонзола (дрібно кришимо); п'ятдесят грамів сиру пекоріно (тремо на тертці); сімдесят п'ять грамів сиру моцарелла (шаткуємо); чайна ложка діжонської гірчиці; сіль; ¼ чайної ложки мускатного горіха; п'ятдесят грамів підсмажених волоських горіхів (лушпиння прибираємо); жменька рубаною петрушки; півкілограма ньоккі з картоплі; дві стіл. ложки свіжих білих хлібних крихт; Розігріваємо духовку до 200 гр.В каструлю кладемо половину сиру пекоріно, всю Моцарелу і Горгонзолу, вливаємо вершки і гріємо на маленькому вогні 2 хвилини. Додаємо гірчицю, приправляємо мускатним горіхом, сіллю. Знімаємо з плити, насипаємо волоські горішки і петрушку. Відварюємо ньоккі, керуючись інструкцією. Зазвичай вони готуються близько 5 хвилин. Розкладаємо готові ньоккі по чотирьом маленьким формах (можна використовувати 1-ну велику форму), заливаємо сирним соусом. Змішуємо хлібні крихти і залишився Пекоріно. Зверху посипаємо сумішшю запіканку. Запікаємо ¼ год, на соусі з'явиться золотава скоринка. Подаємо запіканку дуже гарячою. | |
Просмотров: 616 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |