Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати запіканку з ньоккі і волоських горіхів з трьома сирами?
Дуже ніжна запеканочка з ньоккі з волоськими горішками і трьома видами сиру.
Для приготування потрібно:
триста мілілітрів нежирних вершків;
п'ятдесят грамів сиру горгонзола (дрібно кришимо);
п'ятдесят грамів сиру пекоріно (тремо на тертці);
сімдесят п'ять грамів сиру моцарелла (шаткуємо);
чайна ложка діжонської гірчиці;
сіль;
¼ чайної ложки мускатного горіха;
п'ятдесят грамів підсмажених волоських горіхів (лушпиння прибираємо);
жменька рубаною петрушки;
півкілограма ньоккі з картоплі;
дві стіл. ложки свіжих білих хлібних крихт;

Розігріваємо духовку до 200 гр.В каструлю кладемо половину сиру пекоріно, всю Моцарелу і Горгонзолу, вливаємо вершки і гріємо на маленькому вогні 2 хвилини. Додаємо гірчицю, приправляємо мускатним горіхом, сіллю. Знімаємо з плити, насипаємо волоські горішки і петрушку.

Відварюємо ньоккі, керуючись інструкцією. Зазвичай вони готуються близько 5 хвилин. Розкладаємо готові ньоккі по чотирьом маленьким формах (можна використовувати 1-ну велику форму), заливаємо сирним соусом.
Змішуємо хлібні крихти і залишився Пекоріно. Зверху посипаємо сумішшю запіканку.

Запікаємо ¼ год, на соусі з'явиться золотава скоринка. Подаємо запіканку дуже гарячою.
Просмотров: 450
Категория: Рецепти |
| Теги: ньоккі, сиру

Рекомендовані рецепти:

Шоколадне печиво з кунжутом
Гуляш з індички з овочами
Кекс з лимоном і маком
Горіхово-яблучний кекс
Курчата, приготовані у виноградному соку
Закусочні рибні кульки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: