Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати запечені овочі?
Існує безліч способів приготування запечених овочів.
Інгредієнти:

Буряк - п'ятсот грамів;
Морква - п'ятсот грамів;
Кмин - сім чайних ложок;
Помідори невеликі розміри - п'ятсот грамів;
Коріандр - одна чайна ложка;
Олія оливкова - шість - вісім столових ложок;
Оцет бальзамічний - дві або три чайних ложки;
Сіль і перець.

Процес приготування:

Перш за все, треба прогріти духова шафа, виставити температуру близько двохсот градусів.
Буряки треба добре промити, потерти щіткою, а потім треба очистити від шкурки. Морква також треба очистити від шкірки. Якщо використовувати молоденькі овочі, то можна нічого не очищати.
Для приготування заправки. У толкушке треба потовкти кмин, перець, сіль і коріандр, влити олію оливкова і додати оцет бальзамічний, все добре вимішати.
Крупні овочі краще порізати на кружечки, потім занурити в приготовлену заправку, потім розкласти все на аркуші для випічки. І залишити в духовій шафі на хвилин двадцять.
Приблизно через хвилин двадцять треба до овочів додати порізані помідори і запікати ще приблизно хвилин двадцять.
Просмотров: 469
Категория: Рецепти |
| Теги: п'ятсот, треба

Рекомендовані рецепти:

Штрудель з сирного тіста з вишнею
Сирна запіканка з родзинками
Готуємо бісквітне тісто
Рибка по-провансальски
Морквяний торт з сушеної журавлини
Відкриті булочки з персиком
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: