Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати запечені деруни з начинкою?
Дієтичний варіант улюблених драніков. Начинка в запропонованому рецепті - ніжне куряче м'ясо, яке вибрано для того, щоб страва залишалося дієтичним. За бажанням її можна замінити на будь-яку іншу. Необхідні продукти П'ять - шість великих картоплин Три столові ложки борошна 300 грам курячого фаршу Два яйця Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Приготування У курячий фарш додати сіль і спеції. Натерти картоплю на крупній тертці, віджати зайвий сік. З'єднати з яйцями, додати за смаком сіль, перець, можна додати на кінчику ножа куркуми (для кольору), улюблені приправи і спеції. Якщо готуєте як дієтичне блюдо, то від додавання приправ краще утриматися. Додати борошно і добре перемішати. Відразу приступити до розбирання драніков, інакше картопля пустить сік і тісто стане рідким. Деко змастити олією. З картопляного фаршу зробити кульки, розплющити кожен коржик, на середину покласти курячий фарш і сформувати деруни так, щоб фарш опинився всередині. Злегка сплющити і викласти на деко. Коли всі будуть готові деруни, накрити деко фольгою, поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати півгодини. Потім фольгу зняти і потримати деруни в духовці ще десять хвилин. Якщо готуєте не дієтичний варіант, то можна верх змастити майонезом або сметаною, змішаною з кетчупом. | |
Просмотров: 697 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |