Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати запечені деруни з начинкою?
Дієтичний варіант улюблених драніков. Начинка в запропонованому рецепті - ніжне куряче м'ясо, яке вибрано для того, щоб страва залишалося дієтичним. За бажанням її можна замінити на будь-яку іншу.
Необхідні продукти

П'ять - шість великих картоплин
Три столові ложки борошна
300 грам курячого фаршу
Два яйця
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія
Приготування

У курячий фарш додати сіль і спеції. Натерти картоплю на крупній тертці, віджати зайвий сік. З'єднати з яйцями, додати за смаком сіль, перець, можна додати на кінчику ножа куркуми (для кольору), улюблені приправи і спеції. Якщо готуєте як дієтичне блюдо, то від додавання приправ краще утриматися. Додати борошно і добре перемішати. Відразу приступити до розбирання драніков, інакше картопля пустить сік і тісто стане рідким.
Деко змастити олією. З картопляного фаршу зробити кульки, розплющити кожен коржик, на середину покласти курячий фарш і сформувати деруни так, щоб фарш опинився всередині. Злегка сплющити і викласти на деко. Коли всі будуть готові деруни, накрити деко фольгою, поставити в розігріту до 180 градусів духовку. Запікати півгодини. Потім фольгу зняти і потримати деруни в духовці ще десять хвилин. Якщо готуєте не дієтичний варіант, то можна верх змастити майонезом або сметаною, змішаною з кетчупом.
Просмотров: 494
Категория: Рецепти |
| Теги: Деко, деруни

Рекомендовані рецепти:

Перемячи з м'ясом
Лимонно-морквяне ласощі
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Налисники на молоці
Млинці з м'ясом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: