Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати закусочний торт з картопляних млинців?
Торт на відміну від більшості овочевих закусочних тортиків готується без майонезу. Начинку можна робити овочеву, з печінкою або ж з м'ясом. Що знадобиться для приготування млинців Шість варених картоплин Три яйця Чотири - п'ять столових ложок борошна півлітра молока Одна - дві столових ложки рослинного масла Сіль і перець Для начинки Дві цибулини Дві морквини Баночка консервованих печериць Три - чотири столових ложки сметани 150 грам сиру Приготування Варену картоплю розім'яти в пюре і змішати зі склянкою теплого молока. Розмішати до однорідної маси. Трохи остудити. Збити яйця, покласти борошно (може знадобитися трохи більше) і влити 400 мл молока. Вливайте молоко поступово, не всі відразу, щоб контролювати консистенцію тесту. У цю суміш додати картоплю, олію, сіль і перець, перемішати до однорідної маси і випікати як звичайні млинці, підрум'янюючи з двох сторін. Для начинки обсмажити нарізану кубиками цибулю, додати натерту на крупній тертці моркву. Трохи прожарити і покласти гриби. Обсмажуємо, додаємо сметану, тушкуємо ще хвилин п'ять. Знімаємо з вогню, додаємо натертий сир, перемішуємо. Кожен млинець після випікання відразу ж змащуємо начинкою, складемо стопкою і даємо трохи охолонути. Смачно і в гарячому, і в холодному вигляді. | |
Просмотров: 923 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 2 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |