Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закусочний торт з картопляних млинців?
Торт на відміну від більшості овочевих закусочних тортиків готується без майонезу. Начинку можна робити овочеву, з печінкою або ж з м'ясом.
Що знадобиться для приготування млинців

Шість варених картоплин
Три яйця
Чотири - п'ять столових ложок борошна
півлітра молока
Одна - дві столових ложки рослинного масла
Сіль і перець

Для начинки

Дві цибулини
Дві морквини
Баночка консервованих печериць
Три - чотири столових ложки сметани
150 грам сиру

Приготування

Варену картоплю розім'яти в пюре і змішати зі склянкою теплого молока. Розмішати до однорідної маси. Трохи остудити.
Збити яйця, покласти борошно (може знадобитися трохи більше) і влити 400 мл молока. Вливайте молоко поступово, не всі відразу, щоб контролювати консистенцію тесту. У цю суміш додати картоплю, олію, сіль і перець, перемішати до однорідної маси і випікати як звичайні млинці, підрум'янюючи з двох сторін.
Для начинки обсмажити нарізану кубиками цибулю, додати натерту на крупній тертці моркву. Трохи прожарити і покласти гриби. Обсмажуємо, додаємо сметану, тушкуємо ще хвилин п'ять. Знімаємо з вогню, додаємо натертий сир, перемішуємо.
Кожен млинець після випікання відразу ж змащуємо начинкою, складемо стопкою і даємо трохи охолонути. Смачно і в гарячому, і в холодному вигляді.
Просмотров: 923
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: відразу, покласти

Рекомендовані рецепти:

Яблучно-горіховий кекс з корицею
Пиріжки з капустою пісні
Бутербродний торт "Полосатик"
Закуска з печериць по-іспанськи
Печінковий салат з буряком
Пиріжки з повидлом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: