Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати закусочні мафіни?
Несолодкі мафіни, які можна подавати до бульйону, супу, брати з собою як перекус або на пікнік. Або приготувати до ранкового чаю-кави. Що знадобиться для приготування Пачка маргарину (200 грам) Чотири яйця 200 грам будь-якого твердого сиру (або суміш ковбасного і твердого сиру, сиру та бринзи) 200 грам підкопченої ковбаси або шинки Склянку кефіру або ряжанки, натурального йогурту Пакетик розпушувача Сіль і спеції, чорний мелений перець - за смаком Борошно Приготування Маргарин нам знадобиться м'який, кімнатної температури (для прискорення процесу його можна трохи прогріти в мікрохвильовці, але не розтоплювати). Збиваємо яйця з кефіром (або іншим кисломолочним продуктом), додаємо м'який маргарин, розпушувач і підсипаємо борошно. Борошна підсипати поки тісто не стане по консистенції як густа сметана (але з ложки воно падати не має). Додайте всі спеції, сіль. Натріть сир на крупній тертці, шинку наріжте кубиками і все вмішайте в тісто. Можна ще для аромату і смаку додати дрібно нарізаний зелений лук або петрушку, кріп. розподіліть Тісто по формочках, поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте на середньому вогні до рум'яного кольору. | |
Просмотров: 837 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 1 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |