Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закусочні мафіни?
Несолодкі мафіни, які можна подавати до бульйону, супу, брати з собою як перекус або на пікнік. Або приготувати до ранкового чаю-кави.
Що знадобиться для приготування
Пачка маргарину (200 грам)
Чотири яйця
200 грам будь-якого твердого сиру (або суміш ковбасного і твердого сиру, сиру та бринзи)
200 грам підкопченої ковбаси або шинки
Склянку кефіру або ряжанки, натурального йогурту
Пакетик розпушувача
Сіль і спеції, чорний мелений перець - за смаком
Борошно

Приготування

Маргарин нам знадобиться м'який, кімнатної температури (для прискорення процесу його можна трохи прогріти в мікрохвильовці, але не розтоплювати). Збиваємо яйця з кефіром (або іншим кисломолочним продуктом), додаємо м'який маргарин, розпушувач і підсипаємо борошно. Борошна підсипати поки тісто не стане по консистенції як густа сметана (але з ложки воно падати не має). Додайте всі спеції, сіль. Натріть сир на крупній тертці, шинку наріжте кубиками і все вмішайте в тісто. Можна ще для аромату і смаку додати дрібно нарізаний зелений лук або петрушку, кріп.
розподіліть Тісто по формочках, поставте в розігріту до 180 градусів духовку і випікайте на середньому вогні до рум'яного кольору.
Просмотров: 837
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 1 | Теги: тісто, сиру

Рекомендовані рецепти:

Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Угорський пиріг до чаю
Креветочний салат по-креольски
Сирне печиво з базиліком
Яблучні сирники
Кулеб'яка з капустою і яйцем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: