Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати закуску з яловичини з маринованою цибулею?
В принципі, цю закуску можна приготувати з будь-якого м'яса або навіть зробити м'ясне асорті з декількох видів - яловичини, курки, свинини. А якщо додати консервований зелений горошок і натерти морквину - вийде справжній салат.
Що знадобиться для приготування

500 грам вареної яловичини
Дві середні цибулини
Перець і спеції за смаком
Майонез
Для маринаду - 100 мл 6% оцту, столова ложка цукру, половина чайної ложки солі

Приготування

Змішуємо всі інгредієнти для маринаду, розчиняємо цукор і сіль в оцті. Цибулю ріжемо півкільцями, заливаємо маринадом, залишаємо на півгодини. Можна взяти оцет з меншим відсотком, але тоді цибуля вийде слабкогострий і закуска втратить свою пікантність.
Відварне м'ясо ріжемо дрібними шматочками (м'ясо повинно бути холодним). Змішуємо з маринованою цибулею, посипаємо свіжомеленим чорним перцем і заправляємо за смаком майонезом. Прибираємо закуску в холодильник години на три - чотири - вона обов'язково повинна настоятися.
Якщо немає часу або бажання чекати, то можна їсти відразу, теж буде смачно.
Просмотров: 639
Категория: Рецепти |
| Теги: маринаду, закуску

Рекомендовані рецепти:

Крамбль з замороженими сливами (рецепт)
Рибні котлети з сиром
Часникові рулетики
Помідори, фаршировані курятиною
Samosa - індійські пиріжки
Глінтвейн на мандаринах і журавлині (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: