Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати закуску з яловичини з маринованою цибулею?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам вареної яловичини Дві середні цибулини Перець і спеції за смаком Майонез Для маринаду - 100 мл 6% оцту, столова ложка цукру, половина чайної ложки солі Приготування Змішуємо всі інгредієнти для маринаду, розчиняємо цукор і сіль в оцті. Цибулю ріжемо півкільцями, заливаємо маринадом, залишаємо на півгодини. Можна взяти оцет з меншим відсотком, але тоді цибуля вийде слабкогострий і закуска втратить свою пікантність. Відварне м'ясо ріжемо дрібними шматочками (м'ясо повинно бути холодним). Змішуємо з маринованою цибулею, посипаємо свіжомеленим чорним перцем і заправляємо за смаком майонезом. Прибираємо закуску в холодильник години на три - чотири - вона обов'язково повинна настоятися. Якщо немає часу або бажання чекати, то можна їсти відразу, теж буде смачно. | |
Просмотров: 639 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |