Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати відкриті пиріжки з сиром і зеленню?
Це один з варіантів розтягаїв, але тісто дріжджове, а на соді і кефірі. Для начинки можна брати будь-який сир і змішати його з сиром і бринзою.
Що знадобиться для приготування тіста
500 - 600 грам борошна
300 мл кефіру
Чотири столових ложки рослинного масла
Півтори чайних ложки цукру
Чайна ложка розпушувача
Половина чайної ложки солі

Для начинки

150 грам сиру, бринзи і сиру
По пучку петрушки та зеленої цибулі
Два яйця

Приготування

Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем. У кефір додаємо сіль і цукор, масло, розмішуємо. Порціями підсипаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Накриваємо плівкою, залишаємо відпочивати.
Для начинки сир тремо на тертці бринзу розминаємо виделкою. Змішуємо з сиром і дрібно нарізаною зеленню.
Тісто ділимо на 10-12 частин, з кожної спочатку робимо колобок, потім розкачуємо його в коржик. На середину кладемо начинку, краї коржика піднімаємо і защипуємо, серединку залишаємо відкритими.
Викладаємо пиріжки на деко. Яйця збиваємо і змащуємо пиріжки. Залишки розливаємо чайною ложечкою по отворам в пиріжках. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 20-25 хвилин. Приємного апетиту!
Просмотров: 661
Категория: Рецепти |
| Теги: сиром, тісто

Рекомендовані рецепти:

Свинина по-китайськи
Тонкі пиріжки з картоплею
Вершково-медові цукерки
Грінки з беконом та помідорами
Кавове печиво
Фризийский цукровий хліб
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: