Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати відкриті пиріжки з сиром і зеленню?
Це один з варіантів розтягаїв, але тісто дріжджове, а на соді і кефірі. Для начинки можна брати будь-який сир і змішати його з сиром і бринзою. Що знадобиться для приготування тіста 500 - 600 грам борошна 300 мл кефіру Чотири столових ложки рослинного масла Півтори чайних ложки цукру Чайна ложка розпушувача Половина чайної ложки солі Для начинки 150 грам сиру, бринзи і сиру По пучку петрушки та зеленої цибулі Два яйця Приготування Борошно просіваємо, змішуємо з розпушувачем. У кефір додаємо сіль і цукор, масло, розмішуємо. Порціями підсипаємо борошно і замішуємо м'яке тісто. Накриваємо плівкою, залишаємо відпочивати. Для начинки сир тремо на тертці бринзу розминаємо виделкою. Змішуємо з сиром і дрібно нарізаною зеленню. Тісто ділимо на 10-12 частин, з кожної спочатку робимо колобок, потім розкачуємо його в коржик. На середину кладемо начинку, краї коржика піднімаємо і защипуємо, серединку залишаємо відкритими. Викладаємо пиріжки на деко. Яйця збиваємо і змащуємо пиріжки. Залишки розливаємо чайною ложечкою по отворам в пиріжках. Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і випікаємо 20-25 хвилин. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 720 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |