Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати відбивні з лимонним соком і часником?
Блюдо ліванської кухні. У результаті складного процесу приготування виходить соковите і м'яке м'ясо з приємною кислинкою.
Необхідні продукти
Кілограм яловичих відбивних (або відбивних з телятини)
Один невеликий лимон
Шість - вісім часточок часнику
Улюблені приправи і спеції
Столова ложка вершкового масла
Сіль за смаком

Приготування

М'ясо потрібно добре відбити. У посуді (в каструлі або в казанчике), де буде готуватися м'ясо, розтопити вершкове масло і швидко обсмажити в ньому відбивні з двох сторін, тільки щоб м'ясо злегка схопилося і поміняло колір.
Коли все м'ясо буде обсмажене, складіть його в ту каструлю, де воно обсмажувалося і влийте киплячої води стільки, щоб вона покрила м'ясо. Доведіть до кипіння. З'явилася зніміть піну. Зробіть мінімальний вогонь, під кришкою, тушкуйте м'ясо до повної готовності.
Поки гаситься м'ясо, готуємо заливку. Вичавлюємо сік з лимона. Часник дрібно рубаємо. Змішати лимонний сік з часником і приправами. Коли м'ясо буде готове, виливаємо в каструлю заливку і залишаємо нудитися ще хвилин на десять.
Подавати відбивні можна з будь-яким гарніром або з овочевим салатом.
Просмотров: 933
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, відбивні

Рекомендовані рецепти:

Морквяний торт з сушеної журавлини
Калиссоны - французькі ласощі
Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Цибульний пиріг 'Чиполіно'
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: