Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати варення з вишні з волоським горіхом?
Варення з вишні, фаршированої волоськими горіхами, виходить дуже смачним і незвичайним. Правда, на його приготування буде потрібно чимало часу, але зате його пікантний і оригінальний смак здивує всіх домочадців і гостей. І виглядає це варення дуже красиво. Кажуть, що саме таке варення найбільше любив Леонід Брежнєв. Вишню для варення необхідна брати стиглий, велику і міцну. Ще краще використовувати черешню, можна брати як червону, так і білу. Отже, для того щоб приготувати вишневого варення з волоським горіхом, знадобиться: 1 кг. - вишні (черешні) 1кг. - цукру 200-300 грамів волоських горіхів 1 шт. - лимона. Вишні (черешні) промити, за допомогою спеціального інструменту для видалення кісточок звільнити серцевинки ягід, в кожну покласти по шматочку ( четвертинку) волоського горіха. Пересипати цукровим піском і залишити на 5 - 6 годин. Потім варення вариться на слабкому вогні в 3 прийоми по 6 - 8 хвилин. Між варками варення повинно вистояти 5 - 6 годин. У самому кінці варіння додати за бажанням лимонний сік або нарізані часточки лимона. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 582 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |