Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати угорську ватрушку?
Ватрушка, пиріг або тортик - кому як подобається, так і називайте. Основа робиться з розсипчастого тіста, начинка - ніжний сирок, верх - збиті з цукром білки. Дуже смачно, святково і красиво!
Що знадобиться для приготування тіста
Половина склянки цукру
Одне яйце
100 грам маргарину
Три столові ложки сметани
Склянку борошна
Половина чайної ложки соди (погасити оцтом)

Крем

Дві пачки сиру по 250 грам (або 500 грам вагового сиру)
Половина склянки цукру
Три столові ложки сметани
Три столові ложки манної крупи
Три жовтки
Пакетик ванільного цукру

Для верху - три білка і три столові ложки цукру
Приготування

Яйце збити з цукром, додати розтоплений маргарин (його остудити) і сметану. Покласти гашену соду, всипати борошно і все добре збити міксером. Вилити тісто в змащену маслом сковорідку або форму для випічки, випікати корж двадцять хвилин на середньому вогні.
Поки печеться основа, приготуйте крем. Збийте жовтки з цукром і сметаною, додайте розтертий сир, ще раз збийте. Покладіть манку, ванільний цукор, добре розмішайте.
Дістаньте корж з духовки, викладіть крем і знову поставте в духовку. Випікайте півгодини.
Збийте білки з цукром, коли ватрушка буде готова, викладіть білки на сир і поверніть в духовку (зменшіть температуру) ще хвилин на п'ять.
Просмотров: 548
Категория: Рецепти |
| Теги: цукром, білки

Рекомендовані рецепти:

Канадський медовий торт
Теплий салат з пасти з креветками
Медовий пиріг на швидку руку
Закуска з брокколі і шпрот
Фруктові пончики
Вівсяне печиво з горіхами і сухофруктами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: