Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати тушковану картоплю з м'ясом (азп)?

Уявляю популярний рецепт тушкованої картоплі з м'ясом (азу). Дуже смачне блюдо. Його легко готувати і воно, як правило, дуже подобається дітям.
Готується страва з телятини, баранини або свинини. М'ясо нарізують тонкими шматочками, відбивають , цибулю нарізають півкільцями і обсмажують всі на сковорідці, поки не випарується весь виділений сік з м'яса. Потім додають свіжі помідори і обсмажують ще три-чотири хвилини, знявши з вогню і додати обсмажене борошно, все перекладають у сотейник.
Картоплю чистять і нарізають шматочками, після чого, обсмажують до повної готовності і дотримуючись рекомендації рецепта тушкованої картоплі з м'ясом, все перекладається теж в сотейник, з додаванням перцю, тертий з сіллю часник, нарізані невеликими кільцями огірки і готують на помірному вогні ще хвилин десять. Як правило, потім треба буде ще трохи підсолити. При подачі прикрашають зеленню.

На 0,5 кг м'яса потрібно: цибулі - 2 голівки, борошно - одна повна столова ложка, жиру - дві подные столові ложки, чотири свіжих помідора, вісімсот грамів картоплі, два солоних огірки, перець і сіль за Вашим смаком.

Просмотров: 601
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясом, обсмажують

Рекомендовані рецепти:

Морквяний кекс з горіхами
Кекс з лимоном і маком
Листкова коса з капустою
Кекс на згущеному молоці
Капустяні оладки
Імбирне печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: