Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати теплий салат з телятиною?
Цей смачний і ситний салат можна легко приготувати всього за тридцять хвилин. Калорійність однієї порції салату з телятиною - триста дев'яносто одна калорія.
Для приготування 4-х порцій нам потрібні такі продукти:

одна червона цибулинка;
півкілограма телятини на кісточці (підійдуть край, вирізка);
двісті грамів листя змішаного зеленого салату;
дві ст. ложки рослинного масла;
вісім жовтих помідорів черрі;

Заправка:
столова ложка виноградної гірчиці;
чотири ст. ложки якісного оливкової олії;
чайна ложечка цукру;
одна ч. ложечка соєвого, а краще устричного соусу;
трохи родзинок;
сіль;

Приготування

Телятину розрізаємо на чотири медальончика товщиною, приблизно півтора сантиметра, перчимо і солим.Масло розігріваємо на великій сковороді обсмажуємо м'ясо по парі хвилин з кожного боку, потім зберігаємо в теплі. Цибулину чистимо і ріжемо тоненькою соломкою. Моєму салат рвемо руками.

Помідори ріжемо на дві частини. Для заправки змішуємо масло, виноградну гірчицю, устричний соус. Додаємо родзинки і приправляємо цукром.

Цибулька, салат і заправку перемішуємо і викладаємо на тарілочки. Зверху поміщаємо теплу телятину, прикрашаємо половинками помідорів черрі.
Просмотров: 1133
Категория: Рецепти |
| Комментарии: 2 | Теги: салат, масло

Рекомендовані рецепти:

Полуничний пиріг
Шоколадні мафіни з родзинками і горіхами
Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Вишневий пиріг з листкового тіста
Яблучний пай
Сирна запіканка
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: