Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з телятиною?
Цей смачний і ситний салат можна легко приготувати всього за тридцять хвилин. Калорійність однієї порції салату з телятиною - триста дев'яносто одна калорія. Для приготування 4-х порцій нам потрібні такі продукти: одна червона цибулинка; півкілограма телятини на кісточці (підійдуть край, вирізка); двісті грамів листя змішаного зеленого салату; дві ст. ложки рослинного масла; вісім жовтих помідорів черрі; Заправка: столова ложка виноградної гірчиці; чотири ст. ложки якісного оливкової олії; чайна ложечка цукру; одна ч. ложечка соєвого, а краще устричного соусу; трохи родзинок; сіль; Приготування Телятину розрізаємо на чотири медальончика товщиною, приблизно півтора сантиметра, перчимо і солим.Масло розігріваємо на великій сковороді обсмажуємо м'ясо по парі хвилин з кожного боку, потім зберігаємо в теплі. Цибулину чистимо і ріжемо тоненькою соломкою. Моєму салат рвемо руками. Помідори ріжемо на дві частини. Для заправки змішуємо масло, виноградну гірчицю, устричний соус. Додаємо родзинки і приправляємо цукром. Цибулька, салат і заправку перемішуємо і викладаємо на тарілочки. Зверху поміщаємо теплу телятину, прикрашаємо половинками помідорів черрі. | |
Просмотров: 1197 Категория: Рецепти |
| |
| Комментарии: 3 | |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |