Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з перловки і грибів?
Якщо ви ще сумніваєтеся в тому що перловка може бути дуже і дуже смачною - приготуйте салат з пропонованого рецептом. Це блюдо остаточно розвіє ваші сумніви. Теплий салат відмінно поєднується з смаженої морською рибою. Що знадобиться для приготування Дві чашки вареної перловки (сухий крупи для варіння беріть приблизно 150 грам) 150 грам печериць Одна цибулина 100 грам зеленої квасолі Дві часточки часнику Дві столові ложки соєвого соусу Сіль, чорний мелений перець Рослинна олія Рибне філе (не обов'язково) Приготування Печериці розрізаємо на половинки і потім кожну половинку ріжемо скибочками. Квасоля нарізаємо невеликими шматочками. Розігріваємо олію, обсмажуємо гриби хвилин п'ять - сім. Потім додаємо цибулю (його потрібно дрібно нарізати), подрібнений часник, квасолю. При постійному помішуванні обсмажуємо суміш ще п'ять хвилин. За смаком додаємо сіль і перець. У сковорідку викладаємо перловку, поливаємо все соєвим соусом і прогріваємо на середньому вогні дві - три хвилини. Накриваємо кришкою і знімаємо з вогню. В іншій сковорідці розігріваємо трохи олії, викладаємо рибне філе (його попередньо посолити і поперчити) і обсмажуємо по три - п'ять хвилин з кожного боку. Подаємо теплий салат з рибою і скибочками лимона. | |
Просмотров: 592 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |