Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати теплий салат з брокколі?
Корисний легкий салатик з овочів, який може бути і гарніром, і повноцінним стравою. У ньому є шинка, яку при бажанні можна замінити будь-яким відвареним м'ясом.
Що знадобиться для приготування

400 грам брокколі
200 г стручкової квасолі (якщо є, це не обов'язково)
200 грам шинки (можна замінити відвареної курячої грудкою)
100 грам солодкого болгарського перцю
50 грам твердого сиру
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинне масло для смаження

Приготування

Броколі розбираємо на суцвіття, добре промиваємо під проточною водою. Даємо обсохнути і викладаємо в розігріте рослинне масло. Поки брокколі обсмажується, болгарський перець нарізаємо соломкою, хвилин через п'ять додаємо в сковорідку. Якщо готуєте салат з квасолею, її потрібно додати разом з перцем (попередньо квасоля бланшируется в киплячій підсоленій воді).
На іншій сковорідці обсмажується нарізана соломкою шинка. Якщо додаєте відварне м'ясо, то його потрібно тільки нарізати, обсмажувати не варто.
З'єднуємо готові овочі з шинкою, обсмажуємо ще пару хвилин, солимо і перчимо за смаком. Викладаємо салат на тарілку, посипаємо тертим сиром і накриваємо салат, щоб сир розплавився. Через п'ять хвилин теплий салат подаємо до столу.
Просмотров: 765
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, п'ять

Рекомендовані рецепти:

Вафлі вершкові
Ескалопи з свинини
Samosa - індійські пиріжки
Багатошарові трикутники
Курка з квасолею
Тайський салат
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: