Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати теплий салат з брокколі?
Корисний легкий салатик з овочів, який може бути і гарніром, і повноцінним стравою. У ньому є шинка, яку при бажанні можна замінити будь-яким відвареним м'ясом. Що знадобиться для приготування 400 грам брокколі 200 г стручкової квасолі (якщо є, це не обов'язково) 200 грам шинки (можна замінити відвареної курячої грудкою) 100 грам солодкого болгарського перцю 50 грам твердого сиру Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинне масло для смаження Приготування Броколі розбираємо на суцвіття, добре промиваємо під проточною водою. Даємо обсохнути і викладаємо в розігріте рослинне масло. Поки брокколі обсмажується, болгарський перець нарізаємо соломкою, хвилин через п'ять додаємо в сковорідку. Якщо готуєте салат з квасолею, її потрібно додати разом з перцем (попередньо квасоля бланшируется в киплячій підсоленій воді). На іншій сковорідці обсмажується нарізана соломкою шинка. Якщо додаєте відварне м'ясо, то його потрібно тільки нарізати, обсмажувати не варто. З'єднуємо готові овочі з шинкою, обсмажуємо ще пару хвилин, солимо і перчимо за смаком. Викладаємо салат на тарілку, посипаємо тертим сиром і накриваємо салат, щоб сир розплавився. Через п'ять хвилин теплий салат подаємо до столу. | |
Просмотров: 765 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |