Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати теплий курячий салат?
Салат готується з курячої грудки, стручкової квасолі та грибів. Набір продуктів майже дієтичний, якщо не вважати майонезу в якості заправки. Його можна замінити сметаною, змішаною з гірчицею і гострим перцем. Необхідні продукти 250 - 300 грам курячої грудки Упаковка замороженої стручкової квасолі (400 грам) 250 - 300 грам свіжих печериць Одна - дві цибулини Один червоний болгарський перець 100 грам горішків (кедрові, волоські) Сіль і спеції, чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Майонез Приготування Відварити курячу грудку до готовності, нарізати невеликими шматочками. Квасоля не розморожуючи засипати в киплячу подсоленую воду і варити дві - три хвилини. Воду злити, квасолю відкинути на друшляк. Цибулю дрібно нарізати, гриби нарізати скибочками. Обсмажити в олії спочатку цибулю, потім покласти гриби, смажити до готовності грибів. Горішки підсушити в духовці, якщо берете волоські горіхи, то їх треба порубати ножем. Нарізати перець брусочками. Змішати курячу грудку з квасолею і грибами з цибулею, викласти на сковорідку, посипати перцем і спеціями, підсолити. Трохи обсмажити все разом, покласти горішки і ще з хвилину потримати на невеликому вогні. Викласти в салатник, заправити майонезом або сметаною, додати нарізаний болгарський перець. Перемішати. Подавати салат теплим. | |
Просмотров: 570 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |