Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати теплий курячий салат?
Салат готується з курячої грудки, стручкової квасолі та грибів. Набір продуктів майже дієтичний, якщо не вважати майонезу в якості заправки. Його можна замінити сметаною, змішаною з гірчицею і гострим перцем.
Необхідні продукти
250 - 300 грам курячої грудки
Упаковка замороженої стручкової квасолі (400 грам)
250 - 300 грам свіжих печериць
Одна - дві цибулини
Один червоний болгарський перець
100 грам горішків (кедрові, волоські)
Сіль і спеції, чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія
Майонез
Приготування

Відварити курячу грудку до готовності, нарізати невеликими шматочками. Квасоля не розморожуючи засипати в киплячу подсоленую воду і варити дві - три хвилини. Воду злити, квасолю відкинути на друшляк. Цибулю дрібно нарізати, гриби нарізати скибочками. Обсмажити в олії спочатку цибулю, потім покласти гриби, смажити до готовності грибів. Горішки підсушити в духовці, якщо берете волоські горіхи, то їх треба порубати ножем. Нарізати перець брусочками.

Змішати курячу грудку з квасолею і грибами з цибулею, викласти на сковорідку, посипати перцем і спеціями, підсолити. Трохи обсмажити все разом, покласти горішки і ще з хвилину потримати на невеликому вогні. Викласти в салатник, заправити майонезом або сметаною, додати нарізаний болгарський перець. Перемішати. Подавати салат теплим.
Просмотров: 570
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, перець

Рекомендовані рецепти:

Закуска з печериць по-іспанськи
Штрудель з сирного тіста з вишнею
Пиріжки з щавлем і яйцем
Горіхові трубочки
Салат сирно-апельсиновий
Мигдальне поліно
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: