Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати теплий гарнір з баклажанів?
Овочевий соус готується з заправкою з сиру, причому в дуже економному варіанті. Сир можна використовувати будь, підійде навіть плавлений сирок.
Що знадобиться для приготування
Кілограм баклажанів
Одна велика морквина
Два солодких болгарських перцю
Один плавлений сирок
Два великих помідора
Кілька часточок часнику
Половина баночки консервованого зеленого горошку
Рослинна олія
Сіль і спеції за смаком

Приготування

Баклажани чистити від шкірки не обов'язково. Ріжемо їх кубиками, посипаємо крупною сіллю і залишаємо на 15 хвилин. Потім промиваємо під холодною проточною водою, кладемо в друшляк і даємо воді стекти.
Перець ріжемо брусочками, моркву тремо на крупній тертці. Баклажани обсмажуємо в невеликій кількості олії. Шумівкою перекладаємо на тарілку, і в тому ж маслі обсмажуємо моркву і перець (не довше п'яти хвилин). перекладаємо овочі до баклажанів. У сковорідку кладемо нарізані помідори, тушкуємо під кришкою хвилин п'ять. Плавлений сирок ріжемо шматочками, додаємо до помідорів. Помішуючи, чекаємо поки він не розчиниться.
Виливаємо соус до овочів додаємо пропущений через прес часник, зелений горошок і відразу подаємо. Гарнір відмінно підійде і до м'яса, і до макаронів, до каш. Приємного апетиту!
Просмотров: 667
Категория: Рецепти |
| Теги: ріжемо, плавлений

Рекомендовані рецепти:

Парові булочки
Пиріг лимонно-медовий
Індичка з сухофруктами
Сирний пиріг з карамеллю і яблуками
Домашній хліб з курагою
Слойки з бутербродніци
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: