Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати телятину, запечену в соусі бешамель?
Щоб запекти телятину в соусі бешамель візьміть наступні інгредієнти:
Яловичина (м'якоть задньої ноги) - шістсот грамів;
Жир - сорок грам;
Часник - одна - дві часточки;
Сіль - за смаком;
Масло - тридцять грам;
Товчені сухарі - двадцять грам.

Для соусу бешамель:
Борошно - тридцять грам;
Масло - сорок грам;
Сметана - сто двадцять п'ять грамів;
Молоко - сто двадцять п'ять грамів;
Жовток - один - два;
Сир тільзітский - тридцять грамів.


Приготування:

1. Приготуйте телятину печену (зітріть рецепт «Як приготувати телятину печену?»).

2. Готове м'ясо покладіть на кухонну дошку і наріжте навскоси широкими скибками. Укладіть на блюдо для запікання.

3. Приготуйте соус Бешамель. Влийте в нього соус, що залишився від приготування м'яса, закип'ятіть. Додайте туди ж сметану, сирі жовтки. Отриманим соусом залийте м'ясо, укладене на блюді. Посипте сиром, попередньо натертим на середній тертці, окропіть маслом, змішаним з товченими сухарями.

4. Страва з м'ясом поставте в гарячу духовку, і запікати протягом двадцяти хвилин. Коли сир трохи підрум'яниться, вийміть блюдо.
Просмотров: 582
Категория: Рецепти |
| Теги: телятину, бешамель

Рекомендовані рецепти:

Рулет з мовою і сиром
Бутерброди з тунцем
Тістечко "Смужка" з фруктовою помадкою
Пудинг з фініками
Апельсинові квадратики
Рулет з меренги
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: