Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати тефтелі в соусі з баклажанів?
Соковиті, ніжні тюфтельки в незвичайному соусі з печених баклажанів. Дуже смачно з гарніром з розсипчастого рису!
Що знадобиться для приготування фаршу
600 грам яловичини
Дві цибулини
Шматочок білого хліба
Сіль і чорний мелений перець за смаком
Рослинна олія

Для соусу

Три баклажана (400 грам)
150 грам солодкого болгарського перцю (1-2 штуки)
Два великих помідора
Сіль і чорний мелений перець
Петрушка або кінза

Приготування

М'ясо і цибулю пропустити через м'ясорубку, додати розмочений у молоці хліб, сіль і перець. Добре вимішати, зробити невеликі тюфтельки, обсмажити їх в рослинному маслі.
Поки обсмажуються тефтелі, приготуємо соус. Баклажани потрібно наколоти виделкою, разом з перцем, викласти на деко і запекти в духовці при температурі 200 градусів. Перець запікається 20 хвилин, баклажани - 40. Готові овочі покласти на кілька хвилин у миску і накрити її - тоді буде легше зняти шкірку з овочів. Очистити овочі від шкірки (перець ще й від насіння), разом з помідорами подрібнити в блендері. Посолити і поперчити за смаком. Залити соусом тефтелі, накрити сковорідку кришкою і тушкувати на слабкому вогні 10-15 хвилин. Готові тефтелі посипати зеленню. Приємного апетиту!
Просмотров: 446
Категория: Рецепти |
| Теги: тефтелі, перець

Рекомендовані рецепти:

Баклажани по-корейськи
Бісквітний торт на день народження
Тарт з шоколадним мусом
Домашня сметана
Швейцарський шоколадний рулет
Пиріжки з кропивою і рисом
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: