Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати тефтелі в соусі з баклажанів?
Соковиті, ніжні тюфтельки в незвичайному соусі з печених баклажанів. Дуже смачно з гарніром з розсипчастого рису! Що знадобиться для приготування фаршу 600 грам яловичини Дві цибулини Шматочок білого хліба Сіль і чорний мелений перець за смаком Рослинна олія Для соусу Три баклажана (400 грам) 150 грам солодкого болгарського перцю (1-2 штуки) Два великих помідора Сіль і чорний мелений перець Петрушка або кінза Приготування М'ясо і цибулю пропустити через м'ясорубку, додати розмочений у молоці хліб, сіль і перець. Добре вимішати, зробити невеликі тюфтельки, обсмажити їх в рослинному маслі. Поки обсмажуються тефтелі, приготуємо соус. Баклажани потрібно наколоти виделкою, разом з перцем, викласти на деко і запекти в духовці при температурі 200 градусів. Перець запікається 20 хвилин, баклажани - 40. Готові овочі покласти на кілька хвилин у миску і накрити її - тоді буде легше зняти шкірку з овочів. Очистити овочі від шкірки (перець ще й від насіння), разом з помідорами подрібнити в блендері. Посолити і поперчити за смаком. Залити соусом тефтелі, накрити сковорідку кришкою і тушкувати на слабкому вогні 10-15 хвилин. Готові тефтелі посипати зеленню. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 603 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |