Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати тарталетки з смаженою рибою?
В цілях економії часу тарталетки можна купити готові - зараз продаються самі різні - маленькі і великі, м'які, хрусткі, солененькие і прісні. Вибирайте які подобаються і залишиться тільки приготувати начинку. Що знадобиться для приготування Тарталетки Філе морської риби Одні свіжий огірочок Три столові ложки майонезу Три столових ложки плавленого сиру (типу «Янтар», «Віола» - щоб був м'який) Щіпка меленого перцю Половина чайної ложки лимонної цедри Сіль за смаком Базилік (сухий або свіжий) за смаком Рослинне масло для смаження риби Приготування Рибу нарізати невеликими шматочками, посолити, поперчити, посипати базиліком (якщо любите). Залишити на 15 хвилин, потім обсмажити в олії до готовності. Остудити. Поки остигає риба, з огірка зрізаємо шкірку, м'якоть тремо на тертці або подрібнюємо у блендері. Додаємо шматочки риби, плавлений сир, базилік, трохи солі і меленого перцю, лимонну цедру і майонез. Все як слід збиваємо в блендері або користуємося міксером. Можна просто змішати і розім'яти виделкою, але консистенція вийде не така однорідна. Наповнюємо начинкою тарталетки, ставимо на півгодини в холодильник. Потім прикрашаємо скибочкою свіжого огірочка, листком базиліка і подаємо до столу. | |
Просмотров: 613 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |