Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати свинячу шийку в білому вині?
![]() Що знадобиться для приготування Кілограм свинячої шийки Одна тонка морквина Три - чотири столові ложки борошна Склянку - півтори сухого білого вина Три - чотири столові ложки рослинної олії Сіль за смаком Спеції за смаком Приготування Морквину очистити, підрівняти щоб вона була однаковою по товщині. У м'ясі зробити прокол і нашпигувати морквою. Посипати м'ясо сіллю, перцем, спеціями, залишити на півгодини. потім обваляти в борошні, викласти на сковорідку з добре розігрітим рослинним маслом і швидко обсмажити з усіх боків до рум'яної скоринки. Вогонь повинен бути сильним, щоб м'ясо відразу ж «схопилося» і з нього не витікав сік. Перекласти свинину в каструлю з товстим дном або в казанчик, влити вино, якщо м'ясо не покрито повністю, то додати бульйону або води. Рідина повинна повністю покрити м'ясо. За бажанням додайте пряні трави - розмарин, шавлія і тушкуйте на слабкому вогні під кришкою до готовності (приблизно півтори години). Готовність м'яса визначається виделкою, свинина повинна стати дуже м'якою. М'яса дати охолонути і потім перекласти в холодильник. У холодному вигляді вона легко ріжеться рівними скибочками. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 562 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |