Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати свинячу шийку в білому вині?
Дуже просте у приготуванні блюдо, і дуже смачне. Його можна приготувати і без морквини, на смак вона не впливає, це чисто естетичне додавання.
Що знадобиться для приготування
Кілограм свинячої шийки
Одна тонка морквина
Три - чотири столові ложки борошна
Склянку - півтори сухого білого вина
Три - чотири столові ложки рослинної олії
Сіль за смаком
Спеції за смаком

Приготування

Морквину очистити, підрівняти щоб вона була однаковою по товщині. У м'ясі зробити прокол і нашпигувати морквою. Посипати м'ясо сіллю, перцем, спеціями, залишити на півгодини. потім обваляти в борошні, викласти на сковорідку з добре розігрітим рослинним маслом і швидко обсмажити з усіх боків до рум'яної скоринки. Вогонь повинен бути сильним, щоб м'ясо відразу ж «схопилося» і з нього не витікав сік.
Перекласти свинину в каструлю з товстим дном або в казанчик, влити вино, якщо м'ясо не покрито повністю, то додати бульйону або води. Рідина повинна повністю покрити м'ясо. За бажанням додайте пряні трави - розмарин, шавлія і тушкуйте на слабкому вогні під кришкою до готовності (приблизно півтори години).
Готовність м'яса визначається виделкою, свинина повинна стати дуже м'якою. М'яса дати охолонути і потім перекласти в холодильник. У холодному вигляді вона легко ріжеться рівними скибочками. Приємного апетиту!
Просмотров: 562
Категория: Рецепти |
| Теги: вона, м'ясо

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вершкові тягучки"
Швидкі пиріжки з рибою
Кабачковий пиріг з сиром і м'ятою
Салат "Крабик" (рецепт)
Яблучний-вишневий соложеник
Шарлотка з мандаринами
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: