Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати свинину з кабачками і помідорами?
Дуже вдалий рецепт листкової запіканки. Кабачки і помідори віддають свій сік, і страва виходить соковитим, ароматним і не занадто калорійним. За цим рецептом можна готувати і куряче м'ясо або запікати філе індички.
Що знадобиться для приготування
Кілограм свинини
Чотири - п'ять невеликих кабачків
Півкілограма помідорів
150 - 200 грам сиру
Дві - три столові ложки майонезу
Сіль, чорний мелений перець, приправи і спеції за смаком
Рослинна олія для змащування дека
Приготування

Нежирну свинину нарізати невеликими шматочками упоперек волокон. Злегка відбити, посипати сіллю, перцем, спеціями. Залишити ненадовго просочитися.
В цей час займемося овочами. Кабачки ріжемо по діагоналі довгастими скибочками або кружальцями. Шкірку зрізати не потрібно. Помідори ріжемо кружальцями (не дуже тонкими).
Змащуємо форму маслом. На дно викладаємо шар м'яса, потім кабачки. Присаливаем, посипаємо перцем і спеціями. Зверху розкладаємо помідори, теж підсолюємо і присмачую спеціями. Змащуємо майонезом (не обов'язково, можна готувати і без нього). Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку запікаємо півгодини. Потім дістаємо, посипаємо верх тертим сиром і повертаємо в духовку ще хвилин на 10 - 15. Запікаємо до утворення рум'яної скоринки.
Просмотров: 398
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, спеціями

Рекомендовані рецепти:

Голландська масляна коврижка Boterkoek
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Печиво горіхове
Домашній кекс
Курячі ніжки з лимоном і маслинами
Пиріг з гарбузом і ківі
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: