Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати суп з квасолею і м'ясним фаршем?
Суп незвичайний, цікавий і разом з тим простий і смачний. Готується він не на бульйоні, а на молоці, краще знежиреному, щоб суп не був занадто калорійним.
Необхідні продукти
400 грам нежирного фаршу (краще з яловичини або телятини)
Одна цибулина
Одна морквина
Один стебло черешкової селери
Баночка консервованої білої квасолі (без томату)
Дві часточки часнику
Літр молока
Пучок свіжої зелені (петрушка, кінза, кріп)
Сіль, спеції, перець за смаком
Рослинна олія
Приготування

У великій каструлі з товстим дном або в казанчике розігріваємо олію, обсмажуємо до прозорого стану нарізаний кубиками цибулю, потім додаємо терту моркву. Коли морква трохи підсмажиться, кладемо селера (його потрібно нарізати кільцями), готуємо ще п'ять хвилин. Додаємо до овочів фарш, на середньому вогні обсмажуємо при постійному помішуванні. Якщо фарш буде злипатися в грудки, розбиваємо їх ложкою. Солимо і перчимо до смаку, заправляємо спеціями. Вливаємо молоко, доводимо до кипіння і зменшуємо вогонь до мінімуму.

З квасолі зливаємо рідину, промиваємо під проточною водою, додаємо в суп, варимо ще хвилин десять. Приправляємо суп товченим часником, зеленню, вимикаємо вогонь і даємо настоятися під кришкою хвилин десять. Подавати можна з грінками або сухариками.
Просмотров: 608
Категория: Рецепти |
| Теги: вогонь, суп

Рекомендовані рецепти:

Рулет з абрикосовим джемом
Сорбе з чорної смородини
Персиковий торт-суфле
Печінкові трюфеля в сирі
Салат з авокадо і бекону
Пиріг з грибами і гречкою
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: