Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати суп з кабачків, селери і яблук?
Чудовий літній рецепт. Швидко готується і відмінна заміна багатьох супів і окрошці в тому числі - цей суп можна подавати і гарячим, і теплим, і охолодженим.
Що знадобиться для приготування

Літр овочевого або курячого бульйону (можна готувати і на воді)
Половинка невеликого кабачки або цукіні
Три стебла селери
Два зелених яблука
Чотири гілочки м'яти
Підлогу - чайної ложки порошку каррі
Трохи тархуну (якщо є)
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

бульйон Доводимо до кипіння. Селера миємо, ріжемо як на китайський салат (довгими пір'ям по діагоналі) або тонкими смужками, кубиками. Викладаємо в бульйон. Додаємо сіль і перець за смаком, кидаємо каррі.
З кабачка і яблука зрізаємо шкірку. Нарізаємо або невеликими часточками або кубиками, додаємо в бульйон. Даємо закипіти, зменшуємо вогонь і варимо десять хвилин (якщо кабачки молоді, то спочатку покладіть яблуко, потім кабачки). Листя м'яти відокремлюємо від гілочок, рвемо на шматочки, додаємо в суп. Якщо є тархун - його відправляємо в каструлю разом з м'ятою.
Готовий суп знімаємо з вогню й даємо настоятися п'ятнадцять хвилин. Можна подавати теплим, а в літню спеку суп смачніше буде холодним.
Просмотров: 539
Категория: Рецепти |
| Теги: суп, (якщо

Рекомендовані рецепти:

Печиво "Кураб'є Бакинське"
Українські пампушки з часником
Стручкова квасоля з фаршем
Баклажани по-корейськи
Рулет з абрикосовим джемом
Сирні булочки-кіски
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: