Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати суп з кабачків, селери і яблук?
Чудовий літній рецепт. Швидко готується і відмінна заміна багатьох супів і окрошці в тому числі - цей суп можна подавати і гарячим, і теплим, і охолодженим. Що знадобиться для приготування Літр овочевого або курячого бульйону (можна готувати і на воді) Половинка невеликого кабачки або цукіні Три стебла селери Два зелених яблука Чотири гілочки м'яти Підлогу - чайної ложки порошку каррі Трохи тархуну (якщо є) Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування бульйон Доводимо до кипіння. Селера миємо, ріжемо як на китайський салат (довгими пір'ям по діагоналі) або тонкими смужками, кубиками. Викладаємо в бульйон. Додаємо сіль і перець за смаком, кидаємо каррі. З кабачка і яблука зрізаємо шкірку. Нарізаємо або невеликими часточками або кубиками, додаємо в бульйон. Даємо закипіти, зменшуємо вогонь і варимо десять хвилин (якщо кабачки молоді, то спочатку покладіть яблуко, потім кабачки). Листя м'яти відокремлюємо від гілочок, рвемо на шматочки, додаємо в суп. Якщо є тархун - його відправляємо в каструлю разом з м'ятою. Готовий суп знімаємо з вогню й даємо настоятися п'ятнадцять хвилин. Можна подавати теплим, а в літню спеку суп смачніше буде холодним. | |
Просмотров: 577 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |