Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати суп-пюре з кабачків і картоплі?
Суп найпростіший за складом, і для його приготування потрібно мінімум часу і інгредієнтів. Але це якраз той випадок, коли легка, дієтичне блюдо виходить дуже смачним.
Що знадобиться для приготування
Два середніх кабачка
Три картоплини
Одна велика цибулина
Часточка часнику
Пучок свіжої зелені
150 мл. вершків (жирність 10%)
Літр овочевого бульйону або води
Дві столових ложки рослинного масла
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Якщо для приготування супу використовуються молоді кабачки, то чистити їх не потрібно. якщо кабачки перестиглі, з грубою шкіркою і великими насінням, то їх потрібно очистити від шкірки і насіння. Підготовлені кабачки нарізати невеликими кубиками.
Картоплю ріжемо соломкою або кубиками. Ріпчасту цибулю дрібно ріжемо, подрібнюємо часник.
В казанок або каструлю з товстим дном і стінками наливаємо рослинне масло, пасеруємо цибулю і часник приблизно хвилину. Додаємо кабачки і картопля, обсмажуємо овочі кілька хвилин. Вливаємо овочевий бульйон або воду, додаємо зелень, сіль і варимо овочі до готовності. Потім пюрируем разом з бульйоном, доводимо до кипіння і вливаємо вершки і відразу ж знімаємо суп з вогню. Якщо треба, додаємо чорний перець і розливаємо по тарілках. Подаємо з сухариками.
Просмотров: 457
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, перець

Рекомендовані рецепти:

Чізкейк з літніми ягодами
Шоколадний кекс
Смажена картопля з часниковими стрілками
Фризийский цукровий хліб
Пиріг лимонно-медовий
М'яке гарбузове печиво
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: