Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати суп-гуляш з копченостями і телятиною?
Взимку дуже добре йдуть такі супи - ситні, густі, зігріваючі. Копченості можна підбирати по своєму смаку, замість телятини взяти свинину чи яловичину - це не принципово. Єдине, що потрібно буде відрегулювати час приготування.
Необхідні продукти

600 грам телятини
Три мисливські ковбаски
300 грам сыровяленой грудинки
Дві великі цибулини
Дві морквини
Банка консервованої квасолі
Банку готового консервованого лечо
Три столових ложки томатної пасти
Півтори столових ложки борошна
Рослинне масло для смаження
Сіль і спеції за смаком
Трохи свіжої зелені

Приготування

Квасоля виймаємо з банки, ошпарюємо окропом і промиваємо під проточною водою.
В каструлю з товстим дном або в казанок наливаємо олію. Цибулю дрібно ріжемо, м'ясо, грудинку і ковбаски ріжемо кубиками. Пасеруємо цибулю до прозорості, додаємо м'ясо, обсмажуємо до рум'яної скоринки. Вливаємо окріп або бульйон і тушкуємо м'ясо під кришкою до готовності.
Коли м'ясо буде майже готове, обсмажити в маслі моркву, додати борошно, перемішати і злегка підсмажити. Влити бульйон з каструлі, відразу ж розмішуючи, щоб не утворилися грудочки. Додати томатну пасту і викласти вміст сковорідки в каструлю з м'ясом. Через 15 хвилин покласти квасолю, лечо, ковбаски і грудинку. Посолити, приправити спеціями. Через десять хвилин зняти з вогню, дати трохи настоятися. При подачі посипати зеленню.
Просмотров: 565
Категория: Рецепти |
| Теги: м'ясо, ковбаски

Рекомендовані рецепти:

Цукерки "Вершкові тягучки"
Слойки з бутербродніци
Вівсяне печиво з цукатами, фініками і родзинками
Мигдальний рулет з шоколадним кремом
Пиріжки з каррі з яловичини
Паштет по-східному
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: