Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати суп-гуляш з копченостями і телятиною?
Взимку дуже добре йдуть такі супи - ситні, густі, зігріваючі. Копченості можна підбирати по своєму смаку, замість телятини взяти свинину чи яловичину - це не принципово. Єдине, що потрібно буде відрегулювати час приготування. Необхідні продукти 600 грам телятини Три мисливські ковбаски 300 грам сыровяленой грудинки Дві великі цибулини Дві морквини Банка консервованої квасолі Банку готового консервованого лечо Три столових ложки томатної пасти Півтори столових ложки борошна Рослинне масло для смаження Сіль і спеції за смаком Трохи свіжої зелені Приготування Квасоля виймаємо з банки, ошпарюємо окропом і промиваємо під проточною водою. В каструлю з товстим дном або в казанок наливаємо олію. Цибулю дрібно ріжемо, м'ясо, грудинку і ковбаски ріжемо кубиками. Пасеруємо цибулю до прозорості, додаємо м'ясо, обсмажуємо до рум'яної скоринки. Вливаємо окріп або бульйон і тушкуємо м'ясо під кришкою до готовності. Коли м'ясо буде майже готове, обсмажити в маслі моркву, додати борошно, перемішати і злегка підсмажити. Влити бульйон з каструлі, відразу ж розмішуючи, щоб не утворилися грудочки. Додати томатну пасту і викласти вміст сковорідки в каструлю з м'ясом. Через 15 хвилин покласти квасолю, лечо, ковбаски і грудинку. Посолити, приправити спеціями. Через десять хвилин зняти з вогню, дати трохи настоятися. При подачі посипати зеленню. | |
Просмотров: 601 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |