Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати стручкову квасолю зі свининою?
Квасоля по цьому рецепту готується в горщиках. Із зазначеної кількості продуктів вийде три горщика об'ємом 450 мл Смачно, соковито і швидко готувати. Квасолю можна брати свіжу або заморожену.
Необхідні продукти

400 г стручкової квасолі
250 грам свинини
Дві помідори
Дві цибулини
Підлогу-літра м'ясного або овочевого бульйону (або води)
Одне яйце
Дві столові ложки сметани
Одна - дві чайних ложки борошна
Сіль і перець за смаком
100 грам тертого сиру
Рослинна олія

Приготування

М'ясо та цибулю нарізати кубиками і обсмажити в рослинній олії. Додати квасолю, нарізані помідори (з них зняти шкірку), присипати борошном і обсмажувати все разом. Не забудьте посолити і поперчити.
Влийте бульйон, на середньому вогні тушкуйте, не накриваючи кришкою, поки не випарується рідина частково, і вміст сковорідки не загусне.
Розкладіть квасоля з м'ясом в горщики, намагаючись рівномірно розподілити овочі, м'ясо і підливу.
Збийте яйце зі сметаною. Розкладіть зверху квасолі, посипте тертим сиром і відправте горщики в духовку на 10 - 15 хвилин, щоб зверху утворилася рум'яна кірочка. Температура духовки повинна бути 220 градусів.
Подавати страву відразу ж, гарячим, прямо в горщиках.
Просмотров: 574
Категория: Рецепти |
| Теги: квасолю, зверху

Рекомендовані рецепти:

Шоколадно-сирні мафіни з ягодами
Вівсяне печиво з медом
Печиво "Анзак"
Шоколадна баба (рецепт)
Печінкові трюфеля в сирі
Салат з консервованим тунцем (рецепт)
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: