Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати стручкову квасолю зі свининою?
Квасоля по цьому рецепту готується в горщиках. Із зазначеної кількості продуктів вийде три горщика об'ємом 450 мл Смачно, соковито і швидко готувати. Квасолю можна брати свіжу або заморожену. Необхідні продукти 400 г стручкової квасолі 250 грам свинини Дві помідори Дві цибулини Підлогу-літра м'ясного або овочевого бульйону (або води) Одне яйце Дві столові ложки сметани Одна - дві чайних ложки борошна Сіль і перець за смаком 100 грам тертого сиру Рослинна олія Приготування М'ясо та цибулю нарізати кубиками і обсмажити в рослинній олії. Додати квасолю, нарізані помідори (з них зняти шкірку), присипати борошном і обсмажувати все разом. Не забудьте посолити і поперчити. Влийте бульйон, на середньому вогні тушкуйте, не накриваючи кришкою, поки не випарується рідина частково, і вміст сковорідки не загусне. Розкладіть квасоля з м'ясом в горщики, намагаючись рівномірно розподілити овочі, м'ясо і підливу. Збийте яйце зі сметаною. Розкладіть зверху квасолі, посипте тертим сиром і відправте горщики в духовку на 10 - 15 хвилин, щоб зверху утворилася рум'яна кірочка. Температура духовки повинна бути 220 градусів. Подавати страву відразу ж, гарячим, прямо в горщиках. | |
Просмотров: 574 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |