Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати смажену рибу?
Ароматне з гострим пікантним смаком блюдо, яке буде служити прикрасою будь-якого святкового застілля і сімейного столу. При невеликій кількості інгредієнтів, малому часу приготування і відповідному точність виходить чудовий результат, гідний уваги будь-якого гурмана. Інгредієнти: Риба, томатний соус або томатна паста, борошно, густий кислий сливовий соус, перець мелений чорний, сіль, олія для смаження. Процес приготування: Необхідно до сливового соусу додати томатний соус або томатну пасту. Все добре перемішати, трохи присолити і поперчити, дуже добре перемішати. Якщо риба заморожена, то її потрібно розморозити природним шляхом. Рибу потрібно порізати на шматки. Після цього потрібно шматочки риби скласти в миску з соусом, акуратно перемішати і залишити на деякий час, в межах півгодини. Готові порційні шматки риби потрібно обкачати в борошні, стряхиваем з шматків надлишки борошна, після чого викладаємо їх на попередньо сильно розігріту сковороду. Обсмажування риби продовжуємо до появи золотистої скоринки. По готовності страва подається з будь-яким гарніром, який вам більше подобається. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 681 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |