Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати смажену рибу?
Ароматне з гострим пікантним смаком блюдо, яке буде служити прикрасою будь-якого святкового застілля і сімейного столу. При невеликій кількості інгредієнтів, малому часу приготування і відповідному точність виходить чудовий результат, гідний уваги будь-якого гурмана.
Інгредієнти:


Риба, томатний соус або томатна паста, борошно, густий кислий сливовий соус, перець мелений чорний, сіль, олія для смаження.

Процес приготування:

Необхідно до сливового соусу додати томатний соус або томатну пасту. Все добре перемішати, трохи присолити і поперчити, дуже добре перемішати.

Якщо риба заморожена, то її потрібно розморозити природним шляхом. Рибу потрібно порізати на шматки. Після цього потрібно шматочки риби скласти в миску з соусом, акуратно перемішати і залишити на деякий час, в межах півгодини.

Готові порційні шматки риби потрібно обкачати в борошні, стряхиваем з шматків надлишки борошна, після чого викладаємо їх на попередньо сильно розігріту сковороду. Обсмажування риби продовжуємо до появи золотистої скоринки. По готовності страва подається з будь-яким гарніром, який вам більше подобається.

Приємного апетиту!
Просмотров: 681
Категория: Рецепти |
| Теги: Риби, перемішати

Рекомендовані рецепти:

Чиабата з шинкою, томатами та сиром
Курка з квасолею
Пиріг з куркою, рікотою та шпинатом
Омлет-бісквіт
Вишневий штрудель з сиром
Відкритий пиріг з цибулею і фаршем
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: