Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати смажену гарбуз з розмарином?
Головний секрет вдалого страви - гарбуз повинна бути достатньо щільною, не пухкої, яскравого помаранчевого кольору. І обов'язково солодкою. В іншому все дуже просто.
Що знадобиться для приготування
Гарбуз
Свіжий або сухий розмарин
Сіль
Рослинна олія

Приготування

Ріжемо гарбуз скибочками товщиною не більше 3 див. зрізаємо Шкірку, прибираємо волокнисту середину і насіння. Трохи присаливаем і посипаємо розмарином. Старатися з сіллю і спеціями, не потрібно щоб не перебити смак гарбуза. Можна злегка потерти гарбуз розмарином або вдавити пальцями сіль і розмарин в м'якоть - тоді він не буде обсипатися під час смаження.
В сковорідці розігріваємо трохи рослинної олії, викладаємо скибочки гарбуза і обсмажуємо за три хвилини з кожного боку. Вогонь робимо середнім, обсмажуємо без кришки щоб гарбуз підрум'янилася. Коли злегка засмажиться - на хвилинку накриваємо кришку - тоді вона пропарится всередині, і залишиться засмаженою зверху.
Точно також можна готувати гарбуз і на грилі. Дуже смачно подавати смажену гарбуз на гарнір до м'яса. Приємного апетиту!
Просмотров: 456
Категория: Рецепти |
| Теги: розмарином, гарбуз

Рекомендовані рецепти:

Закуска з курячого філе
"Крем-брюле" з сиру
Ліниві голубці з грибами
Кругла хала
Пісна галета з яблуками з заварного тіста
Курчата, приготовані у виноградному соку
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: