Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати смажену гарбуз з розмарином?
Головний секрет вдалого страви - гарбуз повинна бути достатньо щільною, не пухкої, яскравого помаранчевого кольору. І обов'язково солодкою. В іншому все дуже просто. Що знадобиться для приготування Гарбуз Свіжий або сухий розмарин Сіль Рослинна олія Приготування Ріжемо гарбуз скибочками товщиною не більше 3 див. зрізаємо Шкірку, прибираємо волокнисту середину і насіння. Трохи присаливаем і посипаємо розмарином. Старатися з сіллю і спеціями, не потрібно щоб не перебити смак гарбуза. Можна злегка потерти гарбуз розмарином або вдавити пальцями сіль і розмарин в м'якоть - тоді він не буде обсипатися під час смаження. В сковорідці розігріваємо трохи рослинної олії, викладаємо скибочки гарбуза і обсмажуємо за три хвилини з кожного боку. Вогонь робимо середнім, обсмажуємо без кришки щоб гарбуз підрум'янилася. Коли злегка засмажиться - на хвилинку накриваємо кришку - тоді вона пропарится всередині, і залишиться засмаженою зверху. Точно також можна готувати гарбуз і на грилі. Дуже смачно подавати смажену гарбуз на гарнір до м'яса. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 618 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |