Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати смажені кабачки з часником і кропом?
Чудову закуску з смажених кабачків з молодим, ароматним кропом і часником можна подавати і холодним, і гарячим. Як тільки з'являться кабачки нового врожаю - неодмінно приготуйте, блюдо абсолютно не витратна, смачне і корисне.
Що знадобиться для приготування
500 грам кабачків
Кілька часточок часнику
Хороший пучок зелені кропу
Рослинне масло для смаження
Сіль за смаком
Приготування

Кабачки очистіть від шкірки (якщо зовсім молоденькі, то чистити не треба), наріжте тонкими кружечками. Складіть в миску, посипте сіллю і перемішайте.
У сковорідці розігрійте трохи олії, викладіть кружечки кабачків в один шар і на середньому вогні обсмажте до легкого рум'яного кольору. За часом це займе приблизно хвилину. Потім переверніть на іншу сторону і теж обсмажте. Точно також обсмажте решту кабачків.
Викладіть смажені кабачки на блюдо, посипте пропущеним через землянку часником і дрібно нарізаним кропом.
Кабачки можна подавати зі сметаною, з нарізаними помідорами, з майонезом, томатним соком, можна посипати тертим сиром і запекти в духовці - варіантів дуже багато.
Просмотров: 413
Категория: Рецепти |
| Теги: кабачки, кабачків

Рекомендовані рецепти:

Індичка з сухофруктами
Апельсинові мафіни
Салат "Крабик" (рецепт)
Вершково-медові цукерки
Рецепт салату "Хрустке задоволення"
Французькі булочки
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: