Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати слоїсту баницю?
Слоїсту баницю можна готувати з різними начинками - з цибулі - порею, з м'ясною, овочевою начинкою, з яблуками, з шпинату, але найпопулярніша - це баніца з сиром або бринзою. Страва болгарської кухні. Що знадобиться для приготування 400 г листкового тіста (упаковка) 300 грам бринзи Чотири яйця 200 мл натурального йогурту Половина чайної ложки соди Рослинна олія Приготування Соду гасимо в йогурті. Збиваємо яйця, бринзу кришимо дрібними шматочками, змішуємо з яйцем і вливаємо йогурт. Солити не потрібно. Листкове тісто тонко розкачуємо і робимо з нього чотири листа за розміром дека або форми. змащуємо маслом деко викладаємо на нього перший лист тіста, на нього приблизно третю частину начинки. Розмазуємо по всій поверхні і накриваємо наступним листом тесту. Знову шар начинки і знову тісто. Шари можна повторювати три - чотири рази (на перший раз вистачить три шари щоб зрозуміти, як готується страва). гострим ножем розрізаємо ще сирий пиріг на великі квадрати і ставимо в духовку з температурою 180 градусів. Випікаємо до рум'яної скоринки. Коли баніца буде готова, її збризніть водою і накрийте рушником щоб стала м'якою. Баницю можна випікати і не розрізаючи на шматки, одним великим пирогом. | |
Просмотров: 676 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |