Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати сирно-абрикосові пампушки?
Ніжне сирне тісто і легка кислинка абрикоса - така випічка неодмінно сподобається. Тим більше, що зробити її зовсім нескладно, а фрукти можна брати як свіжі, так і консервовані Що знадобиться для приготування 150 грам сиру Шість столових ложок молока Два яйця Чотири столових ложки рослинного масла 250 грам борошна 50 грам цукру Пакетик ванільного цукру Чайна ложка розпушувача Баночка консервованих абрикосів (половинками) Приготування Абрикоси викладіть в друшляк і дайте добре стекти. Сир розітріть і збийте міксером з чотирма столовими ложками молока і цукром. Потім одне яйце, чотири столові ложки рослинного масла, ванільний цукор і ще раз добре все збийте. Додайте борошно, розпушувач, вимісіть тісто. Розкачайте його в пласт товщиною 0,5 див. Вирізуйте стаканчиком парна кількість кружечків, по діаметру вони повинні бути трохи більше абрикосів. Друге яйце розділити на білок і жовток збийте. На кожен гурток тесту покладіть половинку абрикоса, змастіть краю збитим білком і накрийте другим гуртком тесту. Добре з'єднайте краю. Перекладіть пампушки на деко, змастіть верх жовтком і випікайте 20 хвилин при температурі 180 градусів. | |
Просмотров: 604 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |