Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сирно-абрикосові пампушки?
Ніжне сирне тісто і легка кислинка абрикоса - така випічка неодмінно сподобається. Тим більше, що зробити її зовсім нескладно, а фрукти можна брати як свіжі, так і консервовані
Що знадобиться для приготування

150 грам сиру
Шість столових ложок молока
Два яйця
Чотири столових ложки рослинного масла
250 грам борошна
50 грам цукру
Пакетик ванільного цукру
Чайна ложка розпушувача
Баночка консервованих абрикосів (половинками)

Приготування

Абрикоси викладіть в друшляк і дайте добре стекти. Сир розітріть і збийте міксером з чотирма столовими ложками молока і цукром. Потім одне яйце, чотири столові ложки рослинного масла, ванільний цукор і ще раз добре все збийте. Додайте борошно, розпушувач, вимісіть тісто. Розкачайте його в пласт товщиною 0,5 див. Вирізуйте стаканчиком парна кількість кружечків, по діаметру вони повинні бути трохи більше абрикосів. Друге яйце розділити на білок і жовток збийте.
На кожен гурток тесту покладіть половинку абрикоса, змастіть краю збитим білком і накрийте другим гуртком тесту. Добре з'єднайте краю. Перекладіть пампушки на деко, змастіть верх жовтком і випікайте 20 хвилин при температурі 180 градусів.
Просмотров: 604
Категория: Рецепти |
| Теги: добре, збийте

Рекомендовані рецепти:

Картопля в паприці (рецепт)
Смажена картопля з часниковими стрілками
"Сніжне" печиво
"Веселі" мафіни
Шоколадний пиріг з сирними кульками
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: