Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати сирний шніцель?
Сирний шніцель - він же панірований сир - можна готувати по-різному. Використовувати для панірування борошно, яйце, сухарі з різними добавками або як святковий варіант - різнокольорову кокосову стружку. Що знадобиться для приготування 200 грам твердого сиру з гострим смаком Два яйця Панірувальні сухарі Один бульйонний кубик або улюблені спеції Рослинна олія Приготування Сир нарізати скибочками завтовшки приблизно в сантиметр. В одній тарілці збити яйця (солити не треба), в іншу насипати панірувальні сухарі і змішати їх з улюбленими спеціями (базилік, чебрець, розмарин, трохи перчика тощо) або розкришити бульйонний кубик (це на любителя). Спочатку вмочити скибочка сиру в яйце, потім обваляти в сухарях, знову в яйце і ще раз в сухарі. Така подвійна паніровка не дасть розплавленого сиру витікати. До цього моменту в сковорідці вже повинно бути розігріте рослинне масло. Скибочки сиру викладайте на відстані один від іншого, щоб зручніше було перевертати. Буквально через хвилину підрум'яниться нижня сторона, тоді переверніть і підсмажте другу сторону. Сир подають відразу ж, гарячим. Гарнір - свіжі овочі або овочевий салат. | |
Просмотров: 716 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |