Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати сирний шніцель?
Сирний шніцель - він же панірований сир - можна готувати по-різному. Використовувати для панірування борошно, яйце, сухарі з різними добавками або як святковий варіант - різнокольорову кокосову стружку.
Що знадобиться для приготування
200 грам твердого сиру з гострим смаком
Два яйця
Панірувальні сухарі
Один бульйонний кубик або улюблені спеції
Рослинна олія

Приготування

Сир нарізати скибочками завтовшки приблизно в сантиметр. В одній тарілці збити яйця (солити не треба), в іншу насипати панірувальні сухарі і змішати їх з улюбленими спеціями (базилік, чебрець, розмарин, трохи перчика тощо) або розкришити бульйонний кубик (це на любителя). Спочатку вмочити скибочка сиру в яйце, потім обваляти в сухарях, знову в яйце і ще раз в сухарі. Така подвійна паніровка не дасть розплавленого сиру витікати.
До цього моменту в сковорідці вже повинно бути розігріте рослинне масло. Скибочки сиру викладайте на відстані один від іншого, щоб зручніше було перевертати. Буквально через хвилину підрум'яниться нижня сторона, тоді переверніть і підсмажте другу сторону. Сир подають відразу ж, гарячим. Гарнір - свіжі овочі або овочевий салат.
Просмотров: 556
Категория: Рецепти |
| Теги: сухарі, сиру

Рекомендовані рецепти:

Закусочні рибні кульки
М'ятне печиво "Мохіто"
Пиріг з куркою в вершково-грибному соусі
Торт "Ласун"
Омлет-десерт з горіхами і курагою
Торт "Посмішка негра"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: