Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати швейцарський салат з перловкою?
Салат цілком може бути самостійною стравою - він ситний і грунтовний настільки, що до нього не потрібно ніякого доповнення. Якщо заздалегідь відварити перловку, то готується салатик дуже швидко. Що знадобиться для приготування Стакан перловки 500 грам свинини 200 грам зеленого салату Пучок зеленого цибулі Один свіжий огірок Рослинне масло для смаження Сіль і чорний мелений перець за смаком Для соусу По чверті склянки рослинного масла і апельсинового соку Столова ложка гірчиці (краще солодкуватого смаку) Чайна ложка каррі Дві - три зубчики часнику Приготування Перловку потрібно ретельно промити в друшляку, щоб пішла вся борошняна пил. Потім обсушити і злегка підсмажити в казані або на сковорідці з додаванням масла і солі. Крупа повинна стати злегка золотавою. Залити крупу водою не менше ніж на два пальці, накрити кришкою і на середньому вогні томити під кришкою хвилин 40-45. Вся вода повинна вбратися. Робимо соус із зазначених інгредієнтів. Половиною соусу заливаємо нарізане шматочками м'ясо, маринуємо 15 хвилин. В олії швидко обсмажуємо м'ясо з усіх боків. Дрібно нарізаємо зелену цибулю, рвемо руками салатні листя, огірок ріжемо соломкою. Змішуємо м'ясо з овочами і перловкою, перед подачею поливаємо соусом, що залишився. Салат можна подавати і теплим, і захололим. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 591 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |