Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати швейцарський салат з перловкою?
![]() Що знадобиться для приготування Стакан перловки 500 грам свинини 200 грам зеленого салату Пучок зеленого цибулі Один свіжий огірок Рослинне масло для смаження Сіль і чорний мелений перець за смаком Для соусу По чверті склянки рослинного масла і апельсинового соку Столова ложка гірчиці (краще солодкуватого смаку) Чайна ложка каррі Дві - три зубчики часнику Приготування Перловку потрібно ретельно промити в друшляку, щоб пішла вся борошняна пил. Потім обсушити і злегка підсмажити в казані або на сковорідці з додаванням масла і солі. Крупа повинна стати злегка золотавою. Залити крупу водою не менше ніж на два пальці, накрити кришкою і на середньому вогні томити під кришкою хвилин 40-45. Вся вода повинна вбратися. Робимо соус із зазначених інгредієнтів. Половиною соусу заливаємо нарізане шматочками м'ясо, маринуємо 15 хвилин. В олії швидко обсмажуємо м'ясо з усіх боків. Дрібно нарізаємо зелену цибулю, рвемо руками салатні листя, огірок ріжемо соломкою. Змішуємо м'ясо з овочами і перловкою, перед подачею поливаємо соусом, що залишився. Салат можна подавати і теплим, і захололим. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 495 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |