Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати селера по-корейськи?
Дуже корисна селера багато хто не люблять за специфічний смак і запах, і нічого з нього не готують. Можна вдало замаскувати селера під корейську моркву, додавши спеції і приправи. Вийде досить своєрідне блюдо, корисне й смачне.
Необхідні продукти

700 грам кореня селери
Один лимон
Чайна ложка меленого коріандру
Чайна ложка куркуми
Чайна ложка меленої солодкої паприки
Три - чотири зубчики часнику
Один пекучий перчик
Шість столових ложок соєвого соусу
Столова ложка вустерського соусу (можна без нього)
Чотири - п'ять столових ложок оливкової або рослинного масла

Приготування

Очистити корінь селери і натерти на тертці для корейської моркви. Викласти його на сковорідку (потрібен тефлон) і швидко обсмажити (кілька секунд) без масла на дуже сильному вогні тільки щоб він став м'якше. Відразу ж, ще гарячим, перекласти в салатник. Всипати туди ж всі спеції, часник і гострий перчик (часник пропустити через прес, перчик дрібно нарізати). Перемішати.
З лимона відтиснути сік. Змішати його з маслом, додати соєвий і вустерський соус, влити цю суміш в селера. Все як слід перемішати. Посуд затягнути харчовою плівкою або щільно накрити кришкою і прибрати в холодильник мінімум на ніч. Салат має настоятися.
Просмотров: 631
Категория: Рецепти |
| Теги: селера

Рекомендовані рецепти:

Свинина по-китайськи
Торт "Посмішка негра"
Ладду - східне ласощі з нуту
Цукерки "Вершкові тягучки"
Булочки "Варенки"
Пудинг з персиків
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: