Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати селера по-корейськи?
Дуже корисна селера багато хто не люблять за специфічний смак і запах, і нічого з нього не готують. Можна вдало замаскувати селера під корейську моркву, додавши спеції і приправи. Вийде досить своєрідне блюдо, корисне й смачне. Необхідні продукти 700 грам кореня селери Один лимон Чайна ложка меленого коріандру Чайна ложка куркуми Чайна ложка меленої солодкої паприки Три - чотири зубчики часнику Один пекучий перчик Шість столових ложок соєвого соусу Столова ложка вустерського соусу (можна без нього) Чотири - п'ять столових ложок оливкової або рослинного масла Приготування Очистити корінь селери і натерти на тертці для корейської моркви. Викласти його на сковорідку (потрібен тефлон) і швидко обсмажити (кілька секунд) без масла на дуже сильному вогні тільки щоб він став м'якше. Відразу ж, ще гарячим, перекласти в салатник. Всипати туди ж всі спеції, часник і гострий перчик (часник пропустити через прес, перчик дрібно нарізати). Перемішати. З лимона відтиснути сік. Змішати його з маслом, додати соєвий і вустерський соус, влити цю суміш в селера. Все як слід перемішати. Посуд затягнути харчовою плівкою або щільно накрити кришкою і прибрати в холодильник мінімум на ніч. Салат має настоятися. | |
Просмотров: 631 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |