Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з телятиною і грибами?
Щоб салатик вийшов з більш вираженим смаком, бажано додати одну - дві столові ложки діжонської гірчиці. Огірочки підходять тільки мариновані, якщо додавати солоні - смак у салату буде іншим. Що знадобиться для приготування 300 - 400 грам телятини 300 грам шампіньйонів Одна головка цибулі (бажано червоний) Три - чотири маринованих огірочка Пучок петрушки Дві - три столових ложки рослинного масла Столова ложка винного оцту Сіль і чорний мелений перець Гірчиця за смаком Трохи вершкового масла. Приготування Телятину відварюємо в підсоленій воді до готовності. Даємо охолонути у бульйоні (щоб м'ясо не стало сухим), а тим часом обсмажуємо печериці. Гриби ріжемо скибочками, розігріваємо в пательні трохи вершкового масла, обсмажуємо печериці до готовності. огірки ріжемо невеликими кубиками (як на олів'є), ріпчасту цибулю тонко шаткуємо або ріжемо дрібними кубиками. Остиглу телятину ріжемо дрібно. Змішуємо м'ясо, огірки, гриби і цибулю. Додаємо зелень петрушки. Для заправки змішати оцет, олію, гірчицю, сіль і мелений перець. Всі компоненти злегка збиваємо виделкою і поливаємо заправкою салат. Ставимо в холодильник на пару годин щоб салат просочився заправкою, перед подачею перемішуємо. | |
Просмотров: 686 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |