Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з помідорів з часником?
![]() Що знадобиться для приготування 500 грам томатів різних Дві столові ложки оливкової олії Дві великих зубчики часнику Невеликий пучок свіжої зелені (базилік, кріп, петрушка - що любите) Столова ложка бальзамічного оцту Три столові ложки нарізаних кружечками маслини Сіль і чорний мелений перець за смаком Приготування Томати нарізаємо тонкими скибочками. Часник ріжемо пластинами. Розігріваємо в сковороді трохи олії обсмажуємо часник до легкого золотистого кольору. Знімаємо з вогню і охолоджуємо масло і часник. Коли часникове масло охолоне, переливаємо його в пиалку, додаємо бальзамічний оцет, злегка збиваємо. Шматочки часнику не виймайте! До отриманої заправці додайте дрібно нарізану зелень. Маслини потрібно нарізати кільцями (не дуже дрібно). Змішати маслини і помідори, полити заправкою, посолити і поперчити за смаком. дати салату кілька хвилин настоятися і подавати до столу. Приємного апетиту! | |
Просмотров: 528 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |