Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з помідорів з часником?
Чудовий літній салатик! Дуже яскравий, смачний і корисний, і при цьому його дуже легко приготувати - головне, запастися помідорами різних сортів і кольору - червоними, рожевими, жовтими. Ну і звичайно не забути про зелень!
Що знадобиться для приготування

500 грам томатів різних
Дві столові ложки оливкової олії
Дві великих зубчики часнику
Невеликий пучок свіжої зелені (базилік, кріп, петрушка - що любите)
Столова ложка бальзамічного оцту
Три столові ложки нарізаних кружечками маслини
Сіль і чорний мелений перець за смаком

Приготування

Томати нарізаємо тонкими скибочками. Часник ріжемо пластинами. Розігріваємо в сковороді трохи олії обсмажуємо часник до легкого золотистого кольору. Знімаємо з вогню і охолоджуємо масло і часник.
Коли часникове масло охолоне, переливаємо його в пиалку, додаємо бальзамічний оцет, злегка збиваємо. Шматочки часнику не виймайте! До отриманої заправці додайте дрібно нарізану зелень.
Маслини потрібно нарізати кільцями (не дуже дрібно). Змішати маслини і помідори, полити заправкою, посолити і поперчити за смаком. дати салату кілька хвилин настоятися і подавати до столу. Приємного апетиту!
Просмотров: 528
Категория: Рецепти |
| Теги: часник, маслини

Рекомендовані рецепти:

Українські пампушки з часником
Террін з курячої печінки з мартіні і малиною
Шоколадні пряники з начинкою
Торт "Мурашник"
Морквяний торт
Рулет з яблуками
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: