Головна » Статті » Рецепти

Як приготувати салат з помідорами і руколою?
Ніжний, смачний і надзвичайно корисний салат з помідорами і руколою в приготуванні займає не більше 15 хвилин. Це блюдо - відмінний варіант для тих, хто невпинно стежить за своєю фігурою, але в той же час - воліє бачити в своєму раціоні корисні та смачні продукти. Отже, як приготувати салат з помідорами і руколою?
Для приготування чотирьох порцій смачного салату потрібно:
- 150 гр рукколи,
- 200 гр помідорів-чері,
- 150 гр латуку,
- 200 г зелені селери,
- 200 гр чорних оливок з віддаленими кісточками,
- 1 червона цибулина,
- третину склянки оливкової масла,
- 2 ст. ложки каперсів (можна замінити маринованими корнішонами або порубаними блідо-зеленими оливками),
- морська сіль,
- 2 ст. ложки червоного винного оцту.

Рукколу і салат рвуть руками, стебла селери з листочками нарізають діагонально гострими клинами, помідори розрізають навпіл, цибулю ріжуть півкільцями. Всі компоненти відправляють в глибоку посуд, ретельно перемішують і рясно поливають оливковою олією. Посипають сіллю, а потім, обережно струшуючи миску, ще раз все перемішують. Додають оцет і перемішують все ще раз.
Просмотров: 567
Категория: Рецепти |
| Теги: салат, перемішують

Рекомендовані рецепти:

Чорничні кекси
Сирний пиріг з какао і вишнею
Булочки з корицею
Угорський пиріг до чаю
Чорничний пиріг 'Блаберспай'
Грибний "біфштекс"
Всего комментариев: 0
Ім`я *:
Email *:
Код *: