Головна » Статті » Рецепти |
Як приготувати салат з помідорами і руколою?
![]() Для приготування чотирьох порцій смачного салату потрібно: - 150 гр рукколи, - 200 гр помідорів-чері, - 150 гр латуку, - 200 г зелені селери, - 200 гр чорних оливок з віддаленими кісточками, - 1 червона цибулина, - третину склянки оливкової масла, - 2 ст. ложки каперсів (можна замінити маринованими корнішонами або порубаними блідо-зеленими оливками), - морська сіль, - 2 ст. ложки червоного винного оцту. Рукколу і салат рвуть руками, стебла селери з листочками нарізають діагонально гострими клинами, помідори розрізають навпіл, цибулю ріжуть півкільцями. Всі компоненти відправляють в глибоку посуд, ретельно перемішують і рясно поливають оливковою олією. Посипають сіллю, а потім, обережно струшуючи миску, ще раз все перемішують. Додають оцет і перемішують все ще раз. | |
Просмотров: 472 Категория: Рецепти |
| |
| |
Рекомендовані рецепти:
|
| ||||||||||||
|
| ||||||||||||
|
|
Всего комментариев: 0 | |